Connect with us

Revistateo.ro

Reteta de Tort buturuga

Torturi

Reteta de Tort buturuga

INGREDIENTE Tort buturuga – blat

3 oua
85g zahar tos
85g faina alba
2 linguri cacao
½ lingurita praf de copt

Ingrediente Tort buturuga PENTRU UMPLUTURA SI GLAZURA
50g unt
140g ciocolata amaruie
1 lingura sirop de zahar
284ml frisca
200g zahar pudra
2-3 bomboane mentolate, zdrobite(optional)
zahar pudra pentru decor

Mod de preparare Tort buturuga

1. Se amesteca zaharul si ouale. Se incinge cuptorul la 200°C/aer cald sau 180°C/gaz 6. Se unge cu grasime tava si se tapeteaza cu hartie de copt. Se bat ouale cu zaharul aprox. 8 minute, cu ajutorul unui mixer electric, pana se obtine o crema groasa si fina.

2. Se toarna amestecul in tava Se amesteca faina, cacaua si praful de copt si se cerne amestecul peste crema de oua si zahar. Se incorporeaza foarte usor, apoi se toarna in tava. Se inclina tava in toate directiile pentru ca aluatul sa o acopere complet si uniform. Se coace 10 minute. CITESTE IN CONTINUARE, IN PAGINA 2

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Torturi

To Top