Connect with us

Revistateo.ro

Adela Popescu a avut parte de o intamplare ciudata, la o expozitie foto

Stiri

Adela Popescu a avut parte de o intamplare ciudata

Adela Popescu a avut parte de o intamplare din care a invatat ca nimic nu e intamplator in viata. Vedeta a avut parte de experienta vietii ei, impreuna cu sotul si copilul ei, unde i s-a intamplat ceva ciudat.

Intamplarea care a facut-o sa vada altfel viata

„Dupa ce am comandat, un domn s-a apropiat de noi, s-a prezentat si ne-a invitat sa ii privim lucrarile. Sute de fotografii din calatoriile lui prin tara, expuse in tot restaurantul, cu scopul de a fi vândute, iar banii donati unei case de copii.

Dupa o limonada cu apa minerala si miere, am pornit amândoi prin restaurant, cu puiul la purtator, fireste, sa ne alegem o fotografie”, a scris Adela Popescu pe blogul ei.

Ideea este ca o fotografie mi-a atras atentia intr-un mod special. Nu stiu de ce. Un copac in mijlocul unui câmp. Nu ma mai saturam privindu-l. In clipa in care mi-am anuntat alegerea, sotia fotografului a spus: „Ce dragut, eram impreuna cu sotul meu când a fotografiat copacul acesta. Undeva pe drumul dintre Pitesti spre Craiova.

CITESTE SI: Adela Popescu, in lacrimi: „Mi-as dori sa pot sa am cu fiul meu o relatie la fel de frumoasa”

Pe langa Scornicesti. Aproape de Slatina. Cum? Mai exact pe drumul spre Susani. Totusi, cum e posibil din sute de imagini eu sa o aleg pe aceasta? Mi s-a parut incredibil de frumos si mi-au trecut prin minte o gramada de gânduri: coincidenta, post, un semn poate, Mos Craciun”, a mai scris Adela Popescu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top