Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Liviu Dragnea a propus-o pe Sevil Shhaideh ca premier al Romaniei

Sevil Shhaideh este propunerea de premier al PSD-ului.

Presedintele Klaus Iohannis are astazi consultari cu partidele parlamentare, PSD si ALDE urmand sa anunte propunerea de premier. Liviu Dragnea a dezvlaluit ca Sevil Shhaideh este propunerea de premier, oferita de PSD.

”Eu aveam dreptul legitim sa solicit sa fiu premierul Romaniei. Pentru mine, legea nu constituie o chestiune secundara. O condamnare nedreapta si o lege profund neconstitutionala nu mi-au dat dreptul sa solicit aceasta functie. Eu am inceput si prezentat un program de guvernare care ne-au adus aceste voturi.

Sevil Shhaideh

Sevil Shhaideh

A trebuit sa tin cont de propunerea de a face o propunere de prim-ministru care sa imi dea garantia ca munceste, ca stie, ca are determinare. Un om in care sa am incredere totala. Trebuie sa urmeze in detaliu programul nostru de guvernare. Am venit cu o solutie care sper sa fie acceptata pentru a fi format rapid un Guvern. A lucrat cu mine ani de zile. Am lucrat impreuna la toate dosarele guvernamentale. Eu am incredere in el. Asteptam desemnarea acestuia. Am lucrat impreuna. Speram ca aceasta desemnare sa vina cat mai repede”. Este declaratia lui Liviu Dragnea dupa consultarile cu Presedintele Romaniei.

Update, ora 11.00: Delegatia PSD-ALDE a fost primita de Klaus Iohannis. Liviu Dragnea, Daniel Constantin si Calin Popescu Tariceanu s-au asezat la masa cu presedintele.

Sevil Shhaideh este propunerea lui Liviu Dragnea

Reprezentantii partidului PNL au dezvaluit astazi ca nu vor face nicio propunere de premier Presedintelui Klaus Iohannis.

Liviu Dragnea a dat o scurta declaratie in aceasta dimineata, dupa sedinta CExN a PSD. „Am primit mandat de la colegii mei sa fac o propunere, un candidat de prim-ministru, sustinut si de ALDE.

Propunerea o voi anunta la conferinta de presa de dupa consultari”.

Citeste si: Cine este Sevil Shhaideh, propunerea PSD pentru funcția de premier

Sedinta scurta: ”Am primit mandate de la colegii mei sa fac o propunere, un candidat de prim-ministru, sustinut si de ALDE, propunerea o voi anunta la conferinta de presa de dupa consultari.

STIRI PE ACEEASI TEMA:

Noul Guvern. Lista posibililor ministri din cabinetul Sorin Grindeanu

Sorin Grindeanu este noul premier al Romaniei

Mihaela Grindeanu si familia posibilului premier Sorin Grindeanu FOTO de colectie

Cine este Sorin Grindeanu – Biografie viitorului premier

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top