Connect with us

Revistateo.ro

A murit tatal lui Tavi Colen

Stiri

A murit tatal lui Tavi Colen

Tavi Colen este in doliu. Solistul trupei Talisman a postat pe contul personal de Facebook un mesaj in memoria celui care astazi l-a parasit.

„Astazi, dupa o lunga suferinta, tatal meu a urcat la Ceruri! Sa te odihnesti in pace, tata!”, a scris Tavi astazi dimineata pe reteaua de socializare.

Cine este Tavi Colen

Tavi Colen a devenit cunoscut de catre romani in anul 1996, cand s-a infiintat trupa Talisman. Alaturi de Alin Oprea, acesta scotea hituri dupa hituri in perioada anilor ’90-2000.

Cei doi artisti s-au cunoscut in „Complexul Studentesc Regie” unde le cantau fetelor cu chitara. Inainte sa infiinteze trupa Talisman, cei doi au mai cantat in formatia Sin (1992-1994). In 1997, Tavi Colen si Alin Oprea au primit Premiul de popularitate la „Festivalul Cantecului de Dragoste”. In acelasi an, au lansat maxi-single-ul „Atat de singur”. Melodia „Atat de singur” se difuzeaza si astazi la radio-uri si este una din putinele slagare romanesti postdecembriste care nu s-a demodat.

CITESTE SI: Trupa Compact, in doliu! A murit chitaristul Marian Manoliu

Dupa ani de glorie, Tavi si Alin au decis sa se desparta. Vestea a cazut ca un soc pentru fanii trupei Talisman, in anul 2006. Talisman urma a fi promovata sub varianta Alin Oprea + 5 instrumentisti. In prezent, fiecare are o cariera solo. Din trupa Talisman au mai facut parte si Fernando Draganici, Alberto Bolocan si Dani Vlad.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top