Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

GALERIE FOTO. Metode ingenioase de a salva bradul de Craciun de animalele de companie

Posesorii de animale de companie stiu deja cat interesant este bradul de Craciun pentru pisici si pentru caini. Acestia fac un tel din a-i distruge in cateva minute.

Pisicile si cainii sunt fascinati de decoratiunile din brad si fac tot posibilul sa se joace cu ele. Din nefericire, bradul si decoratiunile sunt imediat distruse.

Nici daca ai un copil mic nu este indicat sa ai un brad in casa, caci va face tot posibilul sa se joace cu globurile lucioase si cu beteala.

Internautii au gasit diverse metode ingenioase de a salva bradul de Craciun

Internautii sunt extrem de ingeniosi atunci cand vin vorba despre protejarea simbolului Craciunului. Unii au ales sa isi impodobeasca bradul doar pe jumatate. Altii, in schimb, s-au gandit sa il atarne de tavan. Cele mai amuzante imagini sunt, insa, cele in care brazii sunt pe jumatate decorati.

Nici brazii inchisi in custi nu sunt mai prejos, caci i-au cucerit pe internauti.
„Ori cusca, ori bradul este daramat”, este mesajul unui internaut care isi doreste sa aiba unde sa aseze cadourile de Craciun.

Citeste: Decoratiuni de Craciun homemade
Reactia animalelor de companie care vad ca nu pot ajunge la bradul de Craciun este de nepretuit. Stapanii lor u avut grija sa ii surprinda.

Iata o galerie foto cu cei mai amuzanti brazi de Craciun:
[

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top