Connect with us

Revistateo.ro

Andreea Marin si-a schimbat look-ul

Stiri

Andreea Marin si-a schimbat look-ul

Andreea Marin si-a schimbat lookul, insa doar pentru cateva minute. Vedeta a postat o fotografie cu ea pe pagina personala de Facebook si -a intrebat pe fani daca ii sta bine blonda.

„Nu ma recunoasteti?”

„Cum? Nu ma recunoasteti?! 🙂 Sunt eu, asa cum m-ati provocat sa indraznesc acum o saptamana! Azi e ziua mea, asa ca m-am gandit sa fiu din nou copil, sa incerc tot ce imi pofteste inima, sa ma bucur de nastrusnicii pe care femeia serioasa din mine nu si le permite in timpul anului. 🙂

O sa vi le dezvalui pe toate azi, pe parcursul zilei, si iata ca am inceput cu popasul la prietenii mei de la (…), carora le-am zis asa. „Bine, fie! Sa indraznim! Am o intalnire traznita in ora ce vine, la care vreau sa fiu de nerecunoscut. Cel putin la prima vedere :)!”

Asa ca, folosind o peruca neasteptata pentru orice cunoscut, m-am transformat pentru o ora intr-o… surpriza, surpriza! 🙂 Va rog sa ma credeti, am fost de nerecunoscut chiar si de la un metru distanta, dar nici nu am trecut neobservata! 🙂

Nu stiu care-i parerea voastra, dar eu le multumesc specialistilor in frumusete de la (…) pentru complicitate la prima nastrusnicie de azi. 🙂 Revin cu altele pe parcursul zilei, caci toata aceasta zi de nastere imi doresc sa fie ca o joaca. Fara reguli stricte azi, fara fandoseli!

CITESTE SI: Andreea Marin: „Nu sunt singura si nu ma simt singura”

Am 42 de ani si am puterea sa decid ca, in aceeasi zi, am dreptul sa fiu si femeie, si copil, in acelasi timp. Peste doua ore, voi face o postare live de langa bradutul meu. Il impodobesc alaturi de fetita mea, sunt 10 cadouri acolo care asteapta nerabdatoare sa ajunga la voi! Sa fie si ziua voastra, asadar! (…)”, a scris Andreea Marin pe reteaua de socializare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top