Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 20 ianuarie 2018. Previziuni detaliate pentru fiecare zodie în parte. care sunt nativii care au parte de o zi cu ghinion.

Horoscop anual

Horoscop 2017 sanatate

Horoscop 2017 sanatate. Anul 2017 vine cu numeroase provocari pentru toate zodiile, iar na dintre ele este legata si se sanatate. In timp ce unii sunt norocosi si nimic nu pare sa ii afecteze, alti nativi vor trebui sa aiba mai multa grija.

Iatace trebuie sa faci pentru a avea un an lipsit de griji legate de sanatate.

Berbecii se confrunta in 2017 cu o lipsa acuta de energie. Niste analize medicale pentru a vedea carentele nu ar fi o idee rea. Pot avea parte de mici accidente din aceasta cauza, asa ca trebuie sa fie mai atenti.

In luna august, Uranus retrogradeaza in Berbec, asa ca trebuie ca Berbecii sa fie ceva mai atenti la capitolul sanatate. Se recomanda schimbari in stilul de viata si in alimentatie si vor trece mai usor. Sa aiba grija la excesele alimentare, sa faca mai mult sport si sa se ingrijeasca. Suprasolicitarea nu este o solutie prea buna.

Taur – in 2017, nativii acestei zodii au decis sa faca o schimbare in vita lor. Au intrat la dieta ori planuiesc acest lucru si au ganduri mari legate de acest lucru.
Fiecare analiza medicala ar trebui sa fie facuta de doua ori. Sa nu se teama de o a doua opinie si sa urmeze sfaturile medicului cu strictete.

Horoscop 2017 sanatate
Jupiter retrogradeaza in casa sanatatii, astfel ca trebuie sa pui pe primul loc acest aspect.
Anul 2017 nu se anunta unul prea linistit in casa sanatatii, astfel ca nu trebuie sa se mire de situatiile tensionate care apar.

Jupiter paraseste casa sanatatii in luna octombrie, iar starea se imbunatateste.

Gemeni – Ultimii ani au fost sensibili pentru Gemeni, care nu trebuie sa neglijeze sanatatea nici in 2017. Este recomandat sa inceapa un regim de viata sanatos si sa tina cont de acesta.

Predispusi la ingrasare, Gemenii trebuie sa aiba grija ce consuma si cum consuma. Se recomanda sa fie mai atenti la starea lor de sanatate si sa faca regulat controale. Trecerea lui Jupiter in zodia Scorpionuli poate reactiva vechi afectiuni, asa ca trebuie sa aiba mare grija la fiecare schimbare.

 

Racii – sunt sensibili in zona oaselor si al ficatului, astfel ca trebuie ca in anul 2017 sa se preocupe mai ales de acest aspect. Sa nu se trateze dupa ureche. Lipsa de energie sa ii ingrijoreze si sa caute raspunsuri. Este recomandata odihna si sa fie cu bagare de seama in luna aprilie, atunci cand este o luna de foc pentru ei.
In ultimele luni ale anului 2017, starea de sanatate va fi una si mai buna si le va fi mult mai usor.

Leii se pot considera niste rasfatati ai anului in ceea ce priveste starea de sanatate. Parca nimic nu ii poate lovi. Cu toate acestea, sa fie atenti la problemele pe care le-au mai avut in trecut. Sa aiba grija in luna aprilie la sanatatea oaselor si la alimentatie. In rest, un stil de viata sanatos le va aduce liniste sb acest aspect.

Fecioara – anul 2017 trebuie sa vina cu cumpatare si cu o grija mai atenta in ceea ce priveste sanatatea. Fecioarele trebuie sa isi faca timp si sa faca analize de rutina. Astfel, pot lua masuri din timp. Oboseala si sedentarismul sa fie evitate pe tot parcursul anului. Este recomandabil ca Fecioarele sa isi ia zile libere mai des si sa se odihneasca.

Balantele – au in 2017 o energie debordanta, care ii va face sa para imbatabili. Vor fi tot timpul la locul potrivit, in momentul potrivit si se vor bucura astfel de aprecierea sefilor.

Pot realiza multe lucruri importante anul acesta daca isi dozeaza asa cum trebie energia. Din luna iunie, acest fapt se schimba si trebuie sa fie mai atenti la boli si la cum se recupereaza.

Scorpion – Starea sanatatii acestuia este la fel de neprevazuta la fel ca si el. Asa ca este esential sa rezolve orice problema de sanatate din forma incipienta. Un stil de viata sanatos nu a stricat nimanui, deci trebuie sa adopte si ei acest lucru si sa se tina de el. Se recomanda sa renunte la excese si sa nu intinda coarda mai mult decat trebuie.

Abia din luna octombrie vor simti ca se simt odihniti, plini de viata si sanatosi.
Sagetator – Anul 2017 le da mari batai de cap Sagetatorilor, care se simt fara vlaga. Pentru ca risca surmenajul, trebuie sa aiba mare grija in ceea ce isi investesc energia.

Si acestia trebuie sa renunte la excese si sa fie atenti lace mananca si la cum se odihnesc. Altfel, risca sa se accidenteze fara sa isi dea seama.

Capricorn – Capricornii – sunt solicitati in 2017 si trebuie sa iasa cu bine din orice situatie. O solutie pentru a reusi in toate este sa nu neglijeze odihna, sa renunte la orele suplimentare. De asemenea, sa aiba mai multe grija la ce mananca si cum se menajeaza.

Horoscop 2017 sanatate. Varsatorii se imbolnavesc daca isi fac griji

Daca renunta la un stil de viata haotic, rezultatele se vor vedea imediat si vor avea energie sa treaca peste orice provocare. Numai sa isi doreasca acest lucru. Din fericire, nu se vor imbolnavi prea des si vor trece usor peste acest an.

Varsator – Daca sunt optimisti si nu isi fac griji, totul merge struna. Ipohondricii nu trebuie sa se gandeasca la faptul ca ar putea avea ceva sau altceva. Mai rau se imbolnavesc daca isi fac griji.

Nu trebuie nici ei sa uite de analizele de rutina, sa se odihneasca si sa aiba mai mult grija la postura pe care o au la munca.

Pesti – Cat timp vor fi echilibrati, acestia nu vor avea parte de surprize neplacute legate de sanatate. Orice exces este taxat de orgnism, astfel ca trebuie sa aiba mai multa grija la ceea ce mananca si la cum se odihnesc.

Inceputul anului te gaseste cu forte proaspete si cu o doza de energie, pe care trebuie sa o dozeze.

Citeste si: HOROSCOP 2017 CARIERA. Ce trebuie sa faca fiecare zodie in noul an ca sa aiba succes

Fiecare semnal pe care organismul il trimite sa fie foarte bine analizat.

CITESTE HOROSCOPUL PE 2017 PENTRU FIECARE ZODIE: BERBEC || TAUR || GEMENI || RAC || LEU || FECIOARA || BALANTA || SCORPION || SAGETATOR || CAPRICORN || VARSATOR || PESTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop anual

To Top