Connect with us

Revistateo.ro

Si femeile slabe, cu o talie forte subtire se confrunta cu multe probleme atunci cand e vorba despre alegerea hainelor. Si nu este vorba numai despre haine.

Frumusete

Probleme pe care numai femeile slabe le au

Daca toata lumea crede ca viata femeilor slabe este una usoara, ei bine, nu este chiar asa. Acestea sunt singurele persoane care reusesc sa treaca cu bine de sarbatori, fara grija kilogramelor in plus.

Si femeile slabe, cu o talie forte subtire se confrunta cu multe probleme atunci cand e vorba despre alegerea hainelor. Si nu este vorba numai despre haine.

In primul rand, este foarte frustrant pentru femeile slabe sa doneze sange. In cazul in care nu au minimum 50 de kilograme, nu pot dona sange.

Multe femei sunt nevoite sa isi cumpere haine de la copii, caci nu au cum sa isi ia de la adulti.

Desi poarta masura XS, multe haine ale femeilor slabe par prea largi pentru ele.

Nici in cazul bijuteriilor lucrurile nu stau mai bine. Femeile slabe sunt nevoite de multe ori sa isi duca inelele la bijutier pentru a fi micsorate.

Toate curelele femeilor slabe trebuie modificate. Astfel, inca cel putin o gaura in plus pentru a putea fi purtate.

Nici mancarea nesanatoasa si la ore tarzii nu sunt o solutie. Desi incearca sa manance mult, femeile slabe nu se ingrasa.

In comparatie cu prietenele lor, acestea sunt cele mai slabe din grup. Unele fie sunt admirate pentru silueta, fie urate din tot sufletul.

Probleme pe care numai femeile slabe le au

Nici cand vine vorba despre incaltaminte situatia nu este mai roz. Femeile slabe au probleme in a-si gasi cizme mai stramte.

Si la sutiene au probleme, caci sunt nevoite sa le stranga foarte tare si de multe ori arata inestetic.

Atunci cand sunt intr-o masina plina, de fiecare data ajung sa stea in bratele cuiva, pe care nu il deranjeaza cateva kilograme in plus.

Citeste si: VIDEO. Coafuri pentru Craciun si Revelion

Ceea ce este si mai frustrant este ca femeile slabe nu prea pot sa se planga in fata celorlalti. Acestia trag din greu la sala pentru a arata asa si cred ca este minunat sa ai masura XS la haine.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top