Connect with us

Revistateo.ro

Profetia lui Arsenie Boca despre viitorul Romaniei

Inedit

Profetia lui Arsenie Boca despre viitorul Romaniei

De fiecare data cand are loc un eveniment neplacut in tara noastra, ne intoarcem la vorbele parintelui Arsenie Boca. Marele duhovnic numit si Sfantul Ardealului a lasat o serie de profetii in care a spus ce se va intampla cu Romania.

„Va veni steaua cu sase colturi”

„Zdreanta rosie, secera si ciocanul, steaua cu cinci colturi o sa dispara, dar va veni steaua cu sase colturi, anarhia, si va fi vai si amar de lume (…) Asta va fi peste multi ani, si noua, Dumnezeu nu ne va harazi sa vedem acele vremi (…)

Mie nu-mi va fi dat sa vad, dupa sarbatoarea desarta a victoriei, cati dintre cei drepti au mai ramas. Caci dupa aceasta victorie desarta, putini dintre cei drepti vor fi in picioare si la sarbatoare.

Peste tot vor fi naimiti (vanduti dusmanului) si abia atunci va incepe o noua lupta, fara jertfa de sange, dar la fel de lunga ca si cea pe care am inceput-o noi acum!”, este una din profetiile cele mai circulate pe Internet.

Cunoscut ca Sfantul Ardealului, Arsenie Boca este una din cele mai importante figuri bisericesti din tara noastra. Acesta a fost intemnitat pentru credinta sa de comunisti. A prezis caderea regimului ceausist, insa nu s-a putut bucura de libertate pentru ca a murit exact inainte de Revolutia din 1989. Conform marturiilor apropiatilor sai facute in ultimii ani, parintele Boca a stiut exact data la care va izbucni rascoala impotriva sotilor Ceausescu.

CITESTE SI: S-a rugat la A. Boca si s-a produs MIRACOLUL! Prin situatia asta trec sute de mii de romani!

A. Boca a fost atat teolog ortodox, artist plastic si muralist. A fost staret la Manastirea Brancoveanu de la Sambata de Sus si a mers apoi la Manastirea Prislop. Prislopul a devenit loc de pelerinaj in ultimii ani, iar pe 29 septembrie, ziua in care s-a nascut parintele, mii de credinciosi merg sa se roage in judetul Hunedoara, la mormantul acestuia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top