Connect with us

Revistateo.ro

Sorin Grindeanu este noul premier desemnat al lui Liviu Dragnea. La scurt timp dupa nominalizarea lui Sorin Grindeanu, reprezentantii PSD si ALDE au trimis la Palatul Cotroceni biografia noului premier.

Stiri

Sorin Grindeanu este noul premier al Romaniei

Sorin Grindeanu este noul premier al Romaniei. Klaus Iohannis a acceptat propunerea facuta de Liviu Dragnea. El are deja sprijinul partidului ALDE si a partidului PSD.

Cine este Sorin Grindeanu – BIOGRAFIA premierului propus de PSD

Sorin Grindeanu s-a nascut in data de 5 decembrie 1973, in Caransebes. Este casatorit cu Mihaela  si are doi copii. In anul 1992 a absolvit Liceul Traian Doda din Caransebes. In anul 1997 a absolvit Facultatea de Matematica din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara.

Mihaela Grindeanu, sotia lui Sorin Grindeanu, a intrat in atentia noastra dupa propunerea in functia de prim ministru al lui Sorin Grindeanu. Daca tanarul viitor posibil prim ministru, are 43 de ani si a studiat Facultatea de Matematica, sotia lui, Mihaela Grindeanu, are 41 de ani si de profesie este farmacist. El are o avere mica, ea este patroana Duofarm. Citeste mai multe despre sotia lui Sorin Grindeanu AICI.

Cei doi au o viata de familie fericita, daca ar fi sa ne luam dupa fotografiile de familie postate de catre sotia sa, Mihaela. Iata fotografii de colectie cu viitorul premier al Romaniei si cu familia sa pe HUFF.RO.

Sorin Grindeanu si-a inceput activitatea profesionala in anul 1998. Pentru doi ani de zile a ocupat postul de preparator la Facultatea de Sociologie si Psihologie din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara. Intre 2000 – 2001 a fost asistent la aceeasi facultate.

Sorin Grindeanu alaturide Mihai, fiul sau si al Mihaelei

Sorin Grindeanu alaturi de Mihai, fiul sau si al Mihaelei

Din luna noiembrie 2001 si pana in 2014, a fost director la Directia pentru Tineret si Sport a judetului Timis. Din anul 2005, timp de trei ani a muncit in domeniul privat, iar in anul 2008, pana in 2012 a devenit viceprimar al municipiului Timisoara. In anul 2012, la alegerile parlamentare a fost ales deputat. Cu toate acestea, a demisionat din Parlament in 29 iunie 2016, cand a castigat alegerile locale. Atunci a fost ales presedinte al Consiliului Judetean Timis, functie pe care o ocupa in prezent.

Sorin Grindeanu a fost ministrul in Guvernul Ponta

In perioada decembrie 2014- noiembrie 2015, Sorin Grindeanu a ocupat functia de ministru pentru Societatea Informationala.

In anul 1996 s-a inscris in PDSR care ulterior a devenit PSD, si a ocupat mai multe functii. Din anul 1998, pana in 2001 a fost vicepresedinte la Organizatia de Tineret a PSD Timis. Din 2002, a fost membru in Biroul Executiv judetean al PSD Timis si membru in Consiliul National al TSD. In anul 2003 a fost ales presedinte executiv al PSD Timis. In 2005, a fost ales presedinte al PSD Timisoara si primvicepresedinte al PSD Timis.

In anul 2015, Sorin Grindeanu a fost ales presedintele PSD Timis, functie pe care o ocupa si in prezent.

Stiri pe acelasi subiect:

STIRI PE ACEEASI TEMA:

>> Noul Guvern. Lista posibililor ministri din cabinetul Sorin Grindeanu
>> Cine este Sorin Grindeanu – Biografie viitorului premier
>> Mihaela Grindeanu si familia posibilului premier Sorin Grindeanu FOTO de colectie
>> Liviu Dragnea a propus-o pe Sevil Shhaideh ca premier al Romaniei

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top