Connect with us

Revistateo.ro

Multa lume considera ca un par bogat si sanatos reprezinta cartea de vizita a fiexarei persoane. Iata cum se prepara masca impotriva caderii parului cu bere si banana.

Frumusete

Masca impotriva caderii parului cu bere si banana

Multa lume considera ca un par bogat si sanatos reprezinta cartea de vizita a fiecarei persoane. Iata cum se prepara masca impotriva caderii parului cu bere si banana.

Caderea parului afecteaza multe persoane, de toate varstele. Poluarea, stresul, alimentatia nesanatoasa si chimicalele din produsele cosmetice duc la caderea parului.

Si hormonii, anumite boli si folosirea placii de par ori a ondulatorului sunt responsabile de caderea parului.
Mai multe studii au concluzionat faptul ca pe langa anumite boli, si dieta are o influenta directa asupra sanatatii. Astfel spus, parul cade si din cauza unor deficiente nutritionale.

Astfel, femeile apeleaza de cele mai multe ori la tratamente scumpe. Chiar daca sunt foarte scumpe aceste produse, nu isi fac intotdeauna efectul.

Din nefericire, tratamentele cosmetice de pe piata contin parabeni si alte substante periculoase pentru scalp si pentru ochi. In cazul in care stii ca ai asemenea alergii, cel mai bine ar fi sa nu le folosesti.

Cu toate aceste, exista si remedii naturale care reusesc sa iti transforme podoaba capilara inca de la prima utilizare. Vestea cea mai buna este ca nu te costa foarte mult. De asemenea, nu vei avea efecte secundare, iar parul va creste foarte repede.

Masca impotriva caderii parului se foloseste zilnic, pana se vad rezultatele

Ai nevoie de cateva ingrediente naturale pentru a prepara masca impotriva cadereii parului cu bere si banana:

– 1 galbenus de ou

– o lingura de miere

1/2 pahar de bere

1/2 de banana.

Amesteca bine toate ingredientele, apoi aplica pasta obtinuta pe scalp. Maseaza bland scalpul. Lasa tratamenteul sa functioneze timp de aproximativ doua ore. Dupa aceea, se spala parul in mod obisnuit. Repeta tratamentul zilnic si vei observa cum parul incepe sa creasca din nou.

Stiri pe aceeasi tema:

Masca de par care il face sa creasca precum in povesti

Ce se intampla daca folosesti o masca de par cu mustar si zahar. Incearca si tu

VIDEO. Masca de par cu maioneza

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top