Connect with us

Revistateo.ro

Previziuni karmice 23-29 octombrie 2017. Previziuni detaliate pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop saptamanal

Previziuni karmice 2-8 ianuarie 2017

Previziuni karmice 2-8 ianuarie 2017. Anul 2017 debuteaza cu un fenomen asteptat de majoritatea nativilor. Planeta Venus intra in zodia Pesti marti, 3 ianuarie, iar Mercur va intra in Sagetator pe 4 ianuarie la ora 16 si 17 minute.

Previziuni karmice 2-8 ianuarie 2017

ZODIILE DE PAMANT:

TAUR – Debordezi de fericire, mai ales in perioada 3-5 ianuarie. Vor fi cateva zile in care vei prinde curaj sa termini lucrurile incepute candva. Sunt favorizate sectorul amoros si cel financiar.

FECIOARA – Viata ta se va schimba complet inca de la debutul anului. Planurile tale de viitor se vor modifica. Vor aparea in calea ta oameni providentiali, oameni de la care ai de invatat o sumedenie de lucruri.

CAPRICORN – Ce e greu a ramas in 2016, asa ca pregateste-te de o perioada de glorie, asa cum meriti. Te asteapta o saptamana plina de surprize placute. Eforturile tale la munca vor fi, in sfarsit, recunoscute.

ZODIILE DE AER:

GEMENI – Vine o perioada plina de incercari. Unele obstacole vor fi subtile, altele evidente. In mainile tale sta puterea de a putea depasi orice problema. Anul 2017 iti aduce multa forta sa inlaturi din calea ta tot ce te deranjeaza.

BALANTA – Anul nu incepe extraordinar pentru tine. Anumite probleme de familie nerezolvate la timp vor reveni asupra ta. Intre 5 si 7 ianuarie vei fi supus mai multor teste chiar de catre cei dragi.

VARSATOR – Vei sta prost cu nervii. Cauza starii tale confuze, a predispozitiei de a te certa cu toata lumea este nerabdarea. In noul an va trebui sa inveti sa fii mai rabdator, mai impaciuitor.

Mercur vine in ajutorul Sagetatorului

ZODIILE DE APA:

RAC – Saptamana este guvernata de munca, munca si iar munca! Anul incepe in forta si nu vei avea motive sa te plangi. Ai asteptari foarte mari de la tine.

SCORPION – Dupa stresantul 2016, vine un an ceva mai bland. Vei fi mai putin expus la situatii conflictuale, iar schimbarea o vei sesiza inca din 2 ianuarie.

PESTI – In sufletul tau se linistesc lucrurile. Vei reusi sa vezi partea plina a paharului, sa te concentrezi pe ce e cu adevarat esential. Apar cateva momente placute in viata amoroasa.

ZODIILE DE FOC:

BERBEC – Ai sansa sa te remarci in fata unor persoane cu notorietate. Daca vei sti cum sa profiti de aceasta sansa, s-ar putea sa ajungi departe.

LEU – In prima saptamana din 2017 iti vei da seama ca orgoliul nemasurat te trage in jos si nu prietenii. Vor fi cateva discutii contradictorii din care ai putea iesi invingator cu o singura conditie: sa renunti la tonul autoritar.

CITESTE SI: Horoscop 2017

SAGETATOR – Mercur te ajuta sa duci la bun sfarsit un proiect de suflet. Nu te gandi mereu la bani. Ei vor veni mai devreme sau mai tarziu. Ideea e sa iti faci un plan sigur, stabil.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top