Connect with us

Revistateo.ro

Actrita Ellen Pompeo a nascut la 47 de ani, pentru a treia oara

Stiri

Actrita Ellen Pompeo a nascut la 47 de ani, pentru a treia oara

Actrita Ellen Pompeo a nascut pentru a treia oara, la varsta de 47 de ani. Celebra Grey din „Anatomia lui Grey” este de acum de trei ori mai fericita. Cel de-al treilea copil adus pe lume este un baietel, iar actrita a gasit si nume pentru el. Eli Christopher este deja o mica vedeta pe retelele de socializare datorita tatalui sau, producatorul muzical Chris Ivery.

Ellen Pompeo si Chris mai au doua copii, doua fete mai exact. Prima a venit pe lume pe cale naturala in anul 2009. La 5 ani dupa nasterea Stelei Luna, a venit Sienna May. Familia este completata acum de un baiat, marele vis al actritei.

Cunoscuta pentru rolul din „Anatomia lui Grey”

Protagonista din „Anatomia lui Grey” a fost intotdeauna extrem de discreta in ce priveste viata ei personala. Si-a tinut familia departe de ochii curiosilor si a stiut cum sa evite presa de scandal.

Ellen Kathleen Pompe este una din cele mai apreciate actrite de seriale de televiziune din lume. A cunoscut faima odata cu aparitia in serialul cu medici „Anatomia lui Grey”.

„Anatomia lui Grey” este unul din cele mai bune seriale din istoria televiziunii americane. Drama medicala creata de Shonda Rhimes a avut premiera pe 27 martie 2005 la postul ABC.

Serialul a avut 11 sezoane si a prezentat viata medicilor si stagiarilor in spitale. Desi serialul a avut foarte multi fani, putini stiau ca titlul este derivat din manualul de anatomie umana „Gray’s Anatomy”, scris de catre Henry Gray.

CITESTE SI: A nascut Pink, artista pop-rock din SUA

Producatorii serialului si-au dorit sa elimine criteriile rasiale si de gen, fapt pentru care in film apar medici de etnii diferite.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top