Connect with us

Revistateo.ro

Un zbor Delta Air Lines, deturnat de vicepresedintele Citibank si iubita lui. Ce au facut in avion

Stiri

Un zbor Delta Air Lines, deturnat de vicepresedintele Citibank si iubita lui. Ce au facut in avion

Un zbor al companiei Delta Air Lines s-a confruntat cu dificultati miercuri seara. Acesta a trebuit sa se intoarca pe pista dupa 20 de minute dupa decolare cand un cuplu a inceput sa se bata cu echipajul avionului.

Persoanele care au reusit sa intoarca din zbor avionul erau vicepresedintele Citibank si iubita lui. Blake Adam Fleisig (35) si Anna Christine Koosmann (36) au fost arestati dupa ce zborul Delta Flight 2565 a fost deviat miercuri seara.

Un zbor care s-a lasat cu arestari

Scandalul a inceput cand Koosmann a ajuns la toaleta la scurt timp dupa decolare. Echipajul i-a spus sa se intoarca la locul ei, moment in care femeia a devenit agresiva. Iubitul i-a sarit in ajutor si s-a batut si el cu membrii echipajului. Avionul a revenit dupa 20 de minute pe aeroportul Saint Paul din Minneapolis.

Cand au fost scosi din avion, pasagerii au inceput sa aplaude. In acel moment, Fleisig l-a atacat pe unul dintre ei.

Momentul a fost filmat de cei aflati in aeronava. S-au auzit injuraturi si tipete, iar pasagerii credeau la un moment dat ca e vorba despre o amenintare terorista.

Incidentul este investigat chiar si la aceasta ora, pentru ca nu se stie cu exactitate de la ce a pornit.

„Cei doi au refuzat sa urmeze instructiunile echipajului, au devenit agresiv si au perturbat linistea in avion”, au declarat reprezentantii companiei aeriene pentru Daily Mail.

CITESTE SI: Un avion a fost deturnat in Malta. 118 pasageri se afla in aeronava

Avionul a decolat din nou dupa ce Fleisig si iubita lui au fost scosi cu politia. Acesta a ajuns la Los Angeles dupa doua ore si 34 de minute. Cazul a ajuns pe masa FBI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top