Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva 2017 Varsator. 2017 va fi un an ametitor, asa cum este felul Varsatorilor, cu relatii, oferte de munca si bani frumosi pe care macar de-ar invata sa ii dramuiasca.

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva 2017 Varsator

Horoscop Minerva 2017 Varsator. 2017 va fi un an ametitor, asa cum este felul Varsatorilor, cu relatii, oferte de munca si bani frumosi pe care macar de-ar invata sa ii dramuiasca. Vor intalni oameni si situatii care le vor permite accesul in domenii care le par de neatins, dar le vor crea si anumite obligatii.

2017 este un an de inceput de ciclu care le va permite sa puna capat unor situatii de nesuportat, unora instabile, dar si celor care nu mai au ce sa le aduca si sa initieze proiecte noi. Vor avea posibilitatea sa extinda ce au deja, dar exista si posibilitatea de a demara un nou proiect.

Relatiile cu colaboratorii vor fi mai linistite, iar ei vor da dovada de mai multa aplecare spre reconciliere. Interesant este ca vor da dovada de talent diplomatic, poate si pentru ca Jupiter in Balanta le da acea intelepciune care le cenzureaza iesirile temperamentale, lucru care se va dovedi benefic pentru ei. Din toamna, sa nu le fie teama de munca in echipa, daca este vorba doar despre locul de munca, atunci acesta le va da satisfactia recunoasterii si afirmarii pe termen lung.

CITESTE HOROSCOPUL PENTRU 2017 PENTRU FIECARE ZODIE: BERBEC || TAUR || GEMENI || RAC || LEU || FECIOARA || BALANTA || SCORPION || SAGETATOR || CAPRICORN || VARSATOR || PESTI

Vor cauta sa faca mai multa ordine in afaceri, isi vor accesa conturile cumpatat si numai atunci cand va fi nevoie sa achite taxe, impozite sau facturi. Din pacate,  Uranus aflat foarte aproape de sectorul banilor proveniti in munca proprie, ii va face doar sa viseze la ce sume ar putea sa le intre in cont, in realitate, eforturile pentru un ban in plus vor fi mari si uneori supraomenesti.

Parerea mea este ca Saturn, care o lunga perioada de timp va face trigon cu Uranus, le va asigura echilibrul necesar si va permite rectificarea bugetului cand si unde trebuie, la momentul oportun. Din fericire, vor da dovada de realism si pragmatism, fapt care ii transforma pe sturlubaticii Varsatori, in oameni cu picioarele pe pamant. De fapt, nu fac altceva decat sa pregateasca terenul. Pun capat cheltuielilor inutile si merg direct la obiect.

I-as sfatui, asa cum fac de fiecare data, sa aiba rabdare, sa nu caute cu orice pret sa ajunga la cineva anume, sa lase lucrurile sa curga de la sine, pentru ca fortand lucrurile ar putea pierde si sprijinul pe care il au si atunci scapa totul de sub control. Ingrijorarea lor nu este intemeiata, ba dimpotriva, as spune ca nerabdarea si uneori starile de disperare, nu au facut altceva decat sa le bage bete in roate. Au mari sanse, daca urmaresc reflexul actiunilor lor, ar avea ocazia sa vada ce anvergura are raspunsul primit!

Totusi, inclin sa cred ca Saturn le potoleste acesta tendinta anul acesta, dar atentie, le atenueaza si momentele de placere sau de fericire. Neptun in domiciliu ii indeamna sa lase deoparte considerentele materiale care nu odata le vor crea stari de angoasa.

Sa nu caute, ci sa lase lucrurile sa curga, pentru ca punctele de echilibru care le vor permite sa actioneze vor aparea pe negandite, se vor elibera de tensiuni si se isi vor conserva ideile pentru momente mai bune.

Stabilitatea relatiei pe care o au sau pe care o vor initia in 2017, va fi una din prioritatile lor absolute. Intr-adevar, combinatia cu influxurile neptuniene ii vor face mai calmi, eliberati de tensiuni, iar reactiile de aparare vor fi constructive vis-a-vis de partener/a.

In a doua parte a anului, Venus in ascensiune ii va sprijini in eforturile lor de a da o expresie mai profunda si mai plina de sensuri conceptelor de iubire si de dragoste.

In plus, schimbarile pe care le-au facut in ultimele luni ale lui 2016 vor incepe sa de roade. Inceputul lui 2017 va fi pentru ei asemenea unei licitatii, pentru a achizitiona cat mai mult afectiv si emotional, nu de alta, dar deja se simte nuanta schimbarii la nivel afectiv, vor avea mai multe resurse pentru a-si consolida pozitia in relatie sau pentru a provoca evenimentul dorit, fara a pierde insa din intensitatea trairii momentului respectiv.

Daca nu au nicio relatie, ar fi bine sa priveasca mai atent in jurul lor, chiar daca li se pare imposibil, mai ales in primavara, pentru ca iubirea le va bate la fereastra, iar reactiile lor vor fi spontane si dense emotional. Iar virtualul partener nu va fi surprins ca este demn de atentia lor, pentru ca felul in care o vor afirma Varsatorii, va fi unul plin de tact si de sensibilitate, care va merge direct la inima celuilalt, mai ales ca vor avea numeroase ocazii sa intalneasca pe cineva care sa fie pe placul lor.

De altfel, vor constata pe propria piele ca dragostea la prima vedere nu este doar un mit. Si ce este mai surprinzator, Varsatorii vor fi timizii din acest joc. Daca nu in primavara, atunci in toamna, sigur vor fi fortati sa lase timiditatea deoparte, nu de alta, dar atractia va fi atat de puternica incat ar putea sa-si piarda capul. Pe moment! Au darul sa atraga oameni carora nu le va fi greu sa descopere punctele slabe si cele mai ascunse secrete.

Horoscop Minerva 2017 Varsator

Vitalitatea lor va fi liniara, fara efluviile de energie jupiteriana de anul trecut si care in 2017 se vor atenua treptat. Incetul cu incetul, vor inregistra cresterea nivelului de energie, in preajma oamenilor alaturi de care se simt bine si vor remarca asta, fie cunostinte de o viata, fie unele noi, si vor cauta sa se afle in preajma acestora cat mai mult timp.

Influxurile Soarelui si ale lui Venus le vor da carisma, jovialitate, dragalasenie, ceea ce le va aduce numeroase satisfactii relationale, care ii vor stimula mental si ii vor face sa mearga mai departe in explorarea vietii.

In iunie, sa fie atenti la alimentatie pentru ca au ignorat prea mult timp semnalele organismului si s-ar putea sa-si declanseze, datorita lipsei de respect fata de propria sanatate, fie un diabet, fie o alta boala de care sa traga apoi toata viata.

Articole pe aceeasi tema:

Horoscop Minerva 2017

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top