Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva 2017 Capricorn. In 2017 vor lucra mult mai bine in colectiv, echipa in care vor munci le va da certitudinea de siguranta si astfel va fi destul de greu sa evite ceea ce numim clasic, succes.

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva 2017 Capricorn

Horoscop Minerva 2017 Capricorn. In 2017 vor lucra mult mai bine in colectiv, echipa in care vor munci le va da certitudinea de siguranta si astfel va fi destul de greu sa evite ceea ce numim clasic, succes. Pe de alta parte, majoritatea eforturilor le este datorata, fara insa a-i implica si pe ceilalti. Cum ideea le apartine, inovatia nu poate fi pusa la punct decat de ei.

Usurinta cu care vad veriga lipsa este perturbatoare pentru ceilalti care incep sa-i invidieze si sa fie gelosi pe succesul lor, asa ca nu rare vor fi momentele in care se vor intreba unde gresesc. Ca sa pastreze ordinea fireasca a lucrurilor aceste aspecte nu le vor discuta cu nimeni, ci se vor petrece in sufletul lor.

Scopurile profesionale vor trebui sa ramana pentru Capricorn punctul forte, dar si un test aproape permanent. Posibilitatile de reusita sunt reale si la-ndemana. Influentele plutoniene si ale Soarelui dau usurinta spre materializarea proiectelor personale. In cazul unor litigii de munca, 2017 este momentul pentru a finaliza anumite etape juridice.

CITESTE HOROSCOPUL PENTRU 2017 PENTRU FIECARE ZODIE: BERBEC || TAUR || GEMENI || RAC || LEU || FECIOARA || BALANTA || SCORPION || SAGETATOR || CAPRICORN || VARSATOR || PESTI

Viata financiara a Capricornilor va cunoaste in acest an imbunatatiri semnificative, mai ales daca sunt in cautarea de noi si noi modalitati de a le creste standardul de viata. Daca ar fi sa combinam aspectele dintre Pluto si Saturn in acest domeniu, chiar daca sunte tensionate, ele anunta din punct de vedere material o serie de facilitati care pot avea legatura cu schimbarea unor date de rambursare a ratelor pentru un credit sau leasing, pentru luarea unui credit de nevoie personale fie pentru a pleca in concediu, fie pentru a crea o linie comerciala de produse de consum, rezultatele favorabile ale unui proces de pe urma caruia se vor alege cu o suma de bani.

Vor bajbai mai putin ca anul trecut pentru a lua decizii radicale. De fapt, acestea au ajuns la scadenta de prea mult timp ca sa nu le lamureasca odata pentru totdeauna. Se vor lansa imperativ in tranzactii financiare care vor fi o sursa de schimbare completa a modului lor de viata. Succesul va veni de aici, nu trebuie decat sa acorde atentia cuvenita.

Dupa succesul de anul trecut in antamarea relatiilor care le sunt de folos, vor fi mai mult decat interesati sa se tempereze si sa aduca in viata lor o anumita relaxare. Mai ales ca vor constientiza ca au nevoie de aceste momente daca vor sa-si pastreze pozitia financiara si standardul social pe care l-au atins.

Se pare ca influxurile saturniene catre semnul pe care il stapanesc sunt destul de stresate, dar noroc cu bonomul Jupiter care, ajuns intr-un semn prieten, in Taur, ii va face pe Capricorni sa vada in ce punct al drumului au ajuns si sa constientizeze dace este nevoie de mai mult ca sa mearga mai departe. Vor profita de aceasta ocazie ca sa scape de sentimentul de vinovatie care i-a bantuit ceva timp si care e si o povara care le incetineste evolutia. Desi pare alarmant, aceste trairi sunt doar in mintea lor, asa ca nu le ramane decat sa profite de anturaj, sa iasa, sa fie inconjurati de prieteni si aceste idei vor disparea.

Cu siguranta ca in 2017 vor dori liniste din punct de vedere sentimental, mai ales ca este inflatie la capitolul echilibru si liniste interioara. Circumstantele insa pot fi de asemenea natura incat sa fie obligati, incurajati sa isi puna viata sentimentala in ordine si care nu are nimic in comun cu dorinta lor de linistire, de calmare a situatiei.

Pe de alta parte, Capricornii sunt susceptibili ca prin felul lor de a fi, atrag partenere/i care cauta protectie. Chiar daca este magulitor ce se petrece, le-as sugera sa fie atenti, pe termen lung aceasta pozitie de protector poate deveni o povara pentru ei. Februarie si aprilie vor fi lunile in care vor avea cele mai mari satisfactii personale, dorintele lor vor fi afisate vizibil, de la cele mai banale gesturi pana la cele mai tandre din intimitate.

Unii Capricorni vor trai pentru prima oara acest sentiment de implinire. Daca sunt casatoriti partenera/ul vor fi mai inclinati sa inteleaga sensibilitatea si nevoia de exprimare in clipele in care vor fi doar ei doi, discutiile din intimitate fiind mai pasionale si mai pline de caldura decat altadata. Rabdarea lor va impresiona si va da o nuanta de gingasie relatiilor.

Horoscop Minerva 2017 Capricorn

Va fi de remarcat armonia dintre ei, increderea reciproca, ceea ce ii va ajuta pe Capricorni sa pastreze echilibrul si calmul chiar si momentele mai tensionate. Daca tentatia unei vieti duble sau de separare este mai mare, aceasta nevoie de dedublare si de singuratate le va aduce, in primul rand, debusolare si neincredere, deci sa fie atenti la ce vor face, mai ales, in primavara. Spiritul lor analitic le va permite sa vada exact care este situatia, inainte de a lua decizia definitiva. Asta nu inseamna sa tergiverseze sau sa ezite daca lucrurile in doi nu mai merg!

Energia lor este anul acesta destul de precara si nu se intrevede perspectiva recuperarii. Vor simti spontan ca trebuie sa incetineasca ritmul daca vor sa reziste cat mai mult! Impulsurile tensionate ale lui Marte si ale lui Saturn ii vor agresa obligandu-i sa suporte prezenta tuturor, agitatia multimii, intalniri sau festivitati.

Vor fi pregatiti pentru acest tip de contacte in mod special in octombrie, cand vor fi plini de pasiune si de energie. Mai apoi, Soarele si Marte le vor sustine pasiunea, dar aglomerarea de dosare sau de proiecte ii poate face sa recurga la obiceiuri daunatoare pentru sanatatea lor.

 

Articole pe aceeasi tema:

Horoscop Minerva 2017

Horoscop Minerva 25-31 decembrie 2016

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top