Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva Balanta 2017. Consideratiile financiare vor fi cele care vor sta la baza optiunilor lor atunci cand li se va propune un post, o promovare, ori sa li se ia in considerare proiectele personale.

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Balanta 2017

Horoscop Minerva Balanta 2017. Consideratiile financiare vor fi cele care vor sta la baza optiunilor lor atunci cand li se va propune un post, o promovare, ori sa li se ia in considerare proiectele personale.

Vor incepe anul cu o nevoie imperioasa de a da curs macar unora dintre ideile lor. Daca nu vor oscila in a lua decizii si in a se implica in proiecte serioase, pot anticipa posibilitatile financiare si, logic, conturile acestor nativi se vor incarca cu sume frumusele de pe urma muncii lor, bani care ii vor scuti pentru ceva timp de probleme.

Sa evite procesele sau litigiile, de munca in special, mai ales in septembrie; sa-si administreze bugetul cu parcimonie pentru ca periodic vor simti tentatia de a cheltui, in ideea ca isi vor imbunatatii activitatea la locul de munca. Investitiile imobiliare necesita atentie. Daca vor sa faca schimbari in afacerile lor, atunci vor trebui sa cantareasca bine ce vor sa faca, sa trieze si sa sorteze informatiile de care dispun, ca sa nu dea gres.

CITESTE HOROSCOPUL PENTRU 2017 PENTRU FIECARE ZODIE: BERBEC || TAUR || GEMENI || RAC || LEU || FECIOARA || BALANTA || SCORPION || SAGETATOR || CAPRICORN || VARSATOR || PESTI

Vor avea nevoie de stabilitate financiara mai mult ca in ceilalti ani, mai ales daca s-au dovedit cheltuitori sau resursele lor au avut de suferit de pe urma recesiunii economice. Anul acesta, din punct de vedere financiar, vor fi in siguranta, cu conditia sa fie atenti la ce cheltuieli fac.

De fapt, instinctul de conservare va fi cel care ii va ghida si ii va face sa isi planifice si sa isi reorganizeze cheltuielile in functie de prioritati. Daca anul trecut au cedat impulsului de a achizitiona, anul acesta vor rectifica erorile comise la incheierea contractelor, vor renunta la o serie de mici placeri personale pentru a-si reechilibra bugetul. Daca vor sti sa pastreze masura, sa caute motivatia actiunilor in ei, necedand tentatiei de a cheltui fara sa se gandeasca, vor incheia anul pe plus.

Cu Saturn in semnul lor va fi o provocare sa faca fata emotiilor intense, si doar intuitia va fi cea care le va indrepta pasii pe drumul corect. Vor invata cum sa evite greselile din alti ani, vor fi mai siguri pe sentimentele lor, vor adopta un anunit comportament fata de persoana pe care doresc sa o cucereasca.

Pentru cupluri, climatul comun se anunta mai mult decat armonios, mai ales in primavara. Iubesc complicitatea, tandretea lor cunoaste o paleta de tonuri si de nunate care le sporeste farmecul si vor gasi nenumarate resurse interioare ca sa-si consolideze relatia. Vor rezolva probleme amiabil, in armonie cu principiile lor de viata, fara a pierde din intensitatea afectiva care le este tipica.

Din vara insa, iubirea lor va lua o turnura neasteptata, se va transforma in adevarata lupta si se vor pomeni confruntati cu stari dintre cele mai contradictorii, amalgamate din belsug cu intrebari de tipul – mai are rost? Daca vor face fata acestor distorsiuni, progresele vor fi mici,  dar sigure. Posibil sa fie nevoiti sa ia o decizie, dar indiferent ce vor alege, sufleteste tot vor suferi. Ultimele doua luni ale anului vor fi mai usoare, optimiste si vor aduce lumina de care au atata nevoie si in sufletele lor.

Horoscop Minerva Balanta 2017
Relatiile vor acoperi un domeniu vast in acest an, si in functie de cum vor sti sa le gestioneze, asa isi vor satisface si dorinta de elevare, in mod special. Influxurile combinate ale Soarelui, ale lui Marte si ale lui Saturn ii vor pondera in asemenea masura incat isi vor surprinde anturajul cu reactiile calme pe care le au.

Nativii Balanta, obisnuiti cu flexibilitatea, in 2017 nu vor mai ezita sa-si spuna parerea, chiar vor regiza un mic spectacol in care vor spune tot ce au pe suflet si acesta le va ridica mingea la fileu, pentru a puncta care sunt problemele lor cele mai urgente. Cei care le promit ca ii vor ajuta nu o vor face, sau vor oferi raspunsuri evazive care, pana la urma, se vor finaliza printr-un Nu hotarat.

Poate si pentru ca persoanele nascute sub aceasta zodie nu au aplombul sau dorinta ca mesajele lor sa fie clare, chiar spuse cu o nota de agresivitate. Pluto va incerca sa ii impulsioneze, sa ii faca mai incisivi, caustici chiar, si atunci ei vor trebui sa echilibreze toate aceste mici neajunsuri. Insa, de ei depinde cum o vor face.

Ar putea fi tentate sa incerce diete neobisnuite, scheme de fitness pe baza carora vor incerca sa elimine ceva din dieta lor, sau urmand o cale spirituala. Va trebui sa-i convinga pe toti ca este o decizie menita sa inlature un stil de viata nesanatos si nicidecum un capriciu de-al lor. Trebuie sa evite alimentele grele, sa dea ceva mai multa importanta meselor ca sa evite intoxicatiile si infectiile alimentare.

Horoscop Minerva 2017 Balanta

Exicitantii sunt, de asemenea, o adevarata otrava pentru pielea lor. Nu spun ca sunt bolnaviciosi, ci ca trebuie doar sa fie atenti la cei care le sugereaza tot felul de regimuri si de cure, sa nu uite ca drumul spre iad este intotdeauna pavat cu bune intentii.

Pe de alta parte, vitalitatea lor va fi in 2017 unul dintre atuurile lor forte si placute, in acelasi timp. Intr-adevar, intrarea lui Saturn in semnul lor nu va face decat sa intarzie manifestarile unor boli sau suferinte fizice, dar asta nu inseamna ca trebuie sa faca excese. Vor sti, instinctiv, sa gaseasca acele puncte de echilibru care sa le permita schimburile de energie cu mediu, fara a-si crea un disconfort interior.

Mercur este o provocare pentru mentalul lor si care face sa tina echilibrul intre lumea lor interioara, interesele care sunt in joc, si rezultatele care nu vor intarzia sa apara. Jupiter le va aduce tendinta de a retine apa in organism. Sa consume alimente usoare, mai ales in perioada iunie – iulie 2017, pentru a evita supraincarcare cu toxine a organismului.

Articole pe aceeasi tema:

Horoscop Minerva 2017

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top