Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva 2017 Fecioara

Horoscop Minerva 2017 Fecioara. 2017 este anul in care vor comunica si vor colabora mai mult cu ai lor colegi. Vor avea sansa sa demonstreze ca stiu ce este spiritul de echipa de care au nevoie pentru a avansa cu proiectele in care sunt prinsi.

Fecioarele stiu ca intotdeauna exista loc pentru altceva, dar niciodata nu vor fi de acord sa stea cu bratele incrucisate si sa nu faca nimic. Nativii acestei zodii vor fi surprinsi de continuitatea proiectelor lor, dar mai ales de faptul ca vor gasi sprijin acolo unde se vor astepta mai putin, ori vor rezolva problemele profesionale pe cai nebanuite.

Concesiile pe care le vor face nu ii vor pierde, din contra, le vor aduce sansa de a materializa lucrurile dorite. Tot ceea ce fac, ca este munca bruta sau ca este cercetare, este cu siguranta favorizat, in special datorita noilor contacte. O nota dominanta vine dinspre Jupiter si dinspre Soare care ii vor sustine pe termen lung, cu conditia sa arate deschidere catre ceilalti, dar mai ales sa fie deschisi catre tot ce este nou si inovatie.

CITESTE HOROSCOPUL PENTRU 2017 PENTRU FIECARE ZODIE: BERBEC || TAUR || GEMENI || RAC || LEU || FECIOARA || BALANTA || SCORPION || SAGETATOR || CAPRICORN || VARSATOR || PESTI

Finantele vor fi centrul de interes pentru Fecioare in 2017, cu sanse mari de acumulare, singura conditie fiind ca ele sa munceasca intr-o directie constructiva. Impulsurile pe care le vor primi de la Soare, de la Jupiter si de la Mercur vor atinge sectorul cel mai dorit de nativii Fecioara – proprietati si finante.

Roata se misca si in privinta progreselor profesionale si va incepe sa le reintre in cont sume de bani, cu regularitate, vor obtine venituri de pe urma unor contracte sau de pe urma unor achizitii interesante. Sansa va fi de partea lor in 2017 si aceasta datorita indraznelii si fermitatii lor. Vor fi favorizate schimburile de idei si proiectele noi, succesul va fi garantat, cu atat mai mult cu cat vor paria pe aprofundarea si finalizarea obligatiilor de serviciu, fara sa-si faca probleme, astfel vor avea banii pe care ii doresc si siguranta materiala la care viseaza.

Si relational, in 2017, Fecioarele vor depune eforturi pentru a reusi sa isi atinga obiectivele. Sunt convinse ca vor rezista in continuare sa munceasca non stop, dupa cum le cunoasem. Cu toate acestea, costurile vor fi mult prea mari pentru tensiunea interioara de care nu vor scapa nici anul acesta, pentru ca, tipicare cum sunt, si-au propus teluri destul de greu de atins, din teama de a nu minimaliza ceea ce au de facut.

Inconjunctia cu Neptun ar putea fi contrabalansata de efectele lui Jupiter, dar nu cred ca le va putea distruge din cauza indoielilor care le macina. Pentru acesti nativi este mai mult decat necesar sa isi planifice activitatea, sa-si cultive relatiile, sa nu mearga pe ideea ca porcul se ingrasa in ajun. Tranzitul plutonian se va inaspri si capacitatea acestuia de a manipula se va accentua, va continua sa le produca temeri interioare. De aceea, este nevoie sa faca uz de realismul lor pentru a opri aceste tendinte.

Planul sentimental va fi caracterizat in 2017 pentru nativii Fecioara de echilibrul pe care acestia vor sti sa-l pastreze intre profesie si sentimente. Posesivitatea poate fi o caracteristica, mai ales a nativilor nascuti in a doua parte a semnului. Pasiunea se va opri la usa dormitorului daca nu vor fi siguri de ceea ce simt si contrar obisnuintei, anul acesta s-ar putea sa nu prea mai mearga pe… dragostea la prima vedere.
Horoscop Minerva 2017 Fecioara
Sansa unei mari iubiri apare inca de la inceputul anului si o vor intalni, culmea, pe alte meleaguri – ca va fi o calatorie de afaceri, ca va fi o calatorie de placere, intalnirea cu o persoana apartinind unei alte culturi le va face inima sa bata mai repede, iar calatoriile exotice le vor fi extrem de favorabile.

Ratiunea va fi de partea lor, nu se vor mai angaja usor intr-o relatie, ba se vor abtine de la decizii majore care sa ii lege pe nativi de cineva pe termen lung, vor prefera sa cultive ceea ce au si sa isi consolideze relatia, acolo unde exista. Indoielile si banuielile lor se vor risipi din a doua parte a anului, iar din toamna vor fi mai putin posesivi si mai siguri de ei. Unii vor incepe un nou ciclu de viata, mai ales daca nu au parteneri, pentru ca au sansa sa inalneasca persoana de care au nevoie si le va reusi asta foarte usor, deoarece vor evita lucrurile de suprafata si vor merge la esenta, ca sa evite greselile.

Horoscop Minerva 2017 Fecioara

Din toamna, dragostea se va combina cu prietenia, vor consolida complicitatea cu partnerul lor, iar daca sunt singuri, vor cunoaste pe cineva prin intermediul unor prieteni.

Ca sanatate, aspectele planetare care stapanesc cerul Fecioarelor in 2017 le vor da o energie considerabila, in special pentru a actiona intr-o directie constructiva. Vitalitatea musculara se va conserva daca vor profita de aspectele de baza din primavara, care vin de la Jupiter, de la Pluto si de la Saturn, sa le incite metabolismul.

Aceasta accelerare a energiei le va permite sa taie de pe lista o gramada de lucruri pe care au stabilit sa le faca. Atentie insa, activitatea suprasolicitata duce la un exces de irascibilitate si nervozitate. Este indicat sa ia pauze cu regularitate, mai ales in ultimele trei luni ale lui 2017.

Articole pe aceeasi tema:

Horoscop Minerva 2017

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top