Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Bianca Dragusanu si Victor Slav petrec Revelionul fara fetita lor

Bianca Dragusanu si Victor Slav Revelion, revelion in afara tarii. Vedeta a povestit in exclusivitate pentru huff.ro unde vor petrece cei doi trecerea dintre ani, dar mai ales cu cine au lasat-o pe micuta Sofia.

Bianca Dragusanu a devenit mama la sfarsitul lunii septembrie. Pentru ca fetita este prea mica vedeta a ales sa o lase în grija bunicilor si sa plece într-o mini-vacanta cu sotul ei, Victor Slav.

Victor Slav se considera cel mai fericit tata dupa ce Bianca a nascut-o pe micuta Sofia.

„Este un sentiment minunat, este total altceva din momentul în care-ti tii copilul in brate, nimic nu mai conteaza, totul se schimba parca si in momentul ala incepe alta viata. Am strans-o in brate, nu mi-e frica s-o iau in brate, s-o intorc pe toate partile. Sunt foarte pregatit. Am stat in sala si as repeta oricand acest lucru. In 10 minute a fost scoasa Sofia, apoi a mai durat inca o jumatate de ora pana s-a terminat totul”.

De Craciun, Bianca si Victor au petrecut în familie, alaturi de micuta lor. Acestia s-au fotografiat langa brad, iar Sofia a purtat o rochita de Craciunita.

Bianca Dragusanu si Victor sunt impreuna de trei ani

Bianca Dragusanu a devenit cunoscuta in urma cu mai bine de 7 ani. A aparut in presa ca „blonda lui Bote”, desi tanara participase la emisiunea „Din dragoste”, prezentata de Mircea Radu. A avut mai multe relatii ce au acaparat atentia presei tabloide, printre care cea cu fotbalistul Adrian Cristea si Catalin Botezatu.

Vezi pe HUFF.RO unde vor petrece Bianca si Victor trecerea dintre ani.

Articole pe aceeasi tema:

Bianca Dragusanu a nascut o fetita – Primele poze cu micuta

Prima declaratie a lui Victor Slav, dupa ce Bianca Dragusanu a nascut: „Sunt foarte pregatit”

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top