Connect with us

Revistateo.ro

Fostul ministru al Educatiei, Ecaterina Andronescu, transmite un mesaj romanilor. Aceasta a vorbit pentru Huff.ro despre alegerea noul premier al Romaniei, Sorin Grindeanu.

Stiri

Mesajul Ecaterinei Andronescu pentru romani, de Anul Nou

Fostul ministru al Educatiei, Ecaterina Andronescu, transmite un mesaj romanilor. Aceasta a vorbit pentru Huff.ro despre alegerea noul premier al Romaniei, Sorin Grindeanu.

De asemenea, aceasta a dezvaluit si unde va petrece Revelion.

Ecaterina Andronescu petrece Revelionul cu familia. Fostul ministru al Educatiei a spus ca va merge in vizita la rude daca vremea va fi buna. In exclusivitate pentru huff.ro, Ecaterina Andronescu a transmis si un mesaj pentru romani.

„Daca vremea este buna o sa fac un drum pana la Severin sa-mi vad rudele. Daca vremea este potrivnica o sa ramanem in Bucuresti, in familie.”, a declarat Ecaterina Andronescu in exclusivitate pentru Huff.ro.

Fostul ministru al Educatiei, Ecaterina Andronescu, a transmis si un mesaj pentru romani

„Ma bucur ca pot sa ma adresez prin intermediul dumneavoastra doamnelor si prin doamne tuturor familiilor lor si sa le urez un an in care toate asteptarile sa fie implinite, un an in care sa fie toti sanatosi toti cei dragi, un an in care sa le fie mai bine si Romania sa fie mai respectata in lume.”, a mai spus fostul ministru al Educatiei.
Articole pe aceeasi tema:

Raluca Turcan a vorbit despre Sorin Grindeanu, noul premier

Mihaela Grindeanu si familia posibilului premier Sorin Grindeanu FOTO de colectie

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top