Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

A murit actorul buzoian Sorin Saguna. Avea doar 25 de ani

Actorul buzoian Sorin Saguna a murit, in noaptea de marti spre miercuri, la un spital din Capitala, dupa o lunga si grea suferinta. De cateva luni, Sorin Saguna era internat in spital, din cauza unei boli ciudate pentru care doctorii nu au avut un diagnostic precis.

„Ultima varianta ar fi fost ca a avut toxoplasmoza. A fost paralizat si isi revenise partial, apoi a clacat, n-a mai luptat organismul. Era un spirit luptator de mic, foarte ambitios, si orgolios, in sensul bun. Un adevarat exemplu pentru generatiile tinere. Multi aveau de invatat de la el, chiar daca erau mai mari decat el”, a spus un apropiat pentru DC News.

Actorul Sorin Saguna s-a nascut in Buzau si avea doar 25 de ani. Absolvise Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica „Ion Luca Caragiale” din Bucuresti si deja jucase pe scena alaturi de cei mai indragiti actori. Sorin Saguna a intrat si in sufletele celor ce ii admira cariera si nu oricum, si nici oriunde, ci chiar pe micile ecrane, in productia lui Caragiale „O noapte furtunoasa”, difuzata de TVR 2 de Sarbatori.

Sursa: Adevarul.ro

1 Comment

1 Comment

  1. Gamarcimar...

    2014-07-10T16:55:22+03:00 at 2014-07-10T16:55:22+03:00

    Dumnezeu sa-l primeasca printre ingerii lui…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top