Connect with us

Revistateo.ro

Controversata tehnica Otonomaki

Inedit

Controversata tehnica Otonomaki

Tehnica Otonomaki ingrijoreaza autoritatile din Japonia. In anul 2015, aceasta practica a provocat moartea a peste 2.000 de persoane, conform datelor oficiale.

Otonomaki este o tehnica antica initiata pentru bebelusi. Aceasta practica a fost apoi folosita de adulti pentru eliberarea de stres. Japonia este una din tarile unde munca in exces s-a transformat intr-o provocare pentru Ministerul Sanatatii, care incearca de ani de zile sa convinga corporatiile sa reduca orele de lucru.

Tehnica Otonomaki a cauzat 2.130 de decese

In anul 2015, din cauza acestei tehnici au murit 2.310 persoane. Otonomaki este un procedeu prin care oamenii scapa de tensiune si isi indreapta pozitia corporala, infasurandu-se in cearsafuri albe, fara sa lase oxigenul sa patrunda inauntru.

Acest obicei a devenit tot mai popular in ultima perioada. Initial, a fost folosita pentru bebelusi in ideea de a-i ajuta sa se dezvolte mai repede. O astfel de sesiune dureaza aproximativ 20 de minute. Cea care a inventat aceasta practica ingrijoratoare este Nobuko Watanabe, o moasa extrem de cunoscuta in arhipelagul nipon.

Femeia a conceput tehnica pentru femei si bebelusi. Persoanele care sunt infasurate in cearsafuri bine legate beneficiaza de terapii alternative precum masajele traditionale sau acupuntura in aceeasi sedinta.

CITESTE SI: Esti nervos? Calmeaza-te in 2 minute cu metoda japoneza!

Persoanele care urmeaza aceasta metoda de a se elibera de stres sustin ca este extrem de eficienta. In urma sesiunilor Otonomaki, o serie de pacienti au declarat ca au scapat de problemele lombare si cervicale. Metoda Otonomaki este criticata de medicii japonezi, iar o mare parte a opiniei publice sustine ca procedeul este desprins din filmele de groaza.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top