Connect with us

Revistateo.ro

Sora lui Michael Jackson, Janet Jackson, a devenit mama pentru prima data, la varsta de 50 de ani.

Stiri

Janet Jackson a devenit mama la 50 de ani

Sora lui Michael Jackson, Janet Jackson, a devenit mama pentru prima data, la varsta de 50 de ani.

Artista a nascut marti un baietel perfect sanatos, pe care l-a numit Eissa Al Mana. Janet Jackson si sotul ei sunt in culmea fericirii, dupa ce au devenit parinti.

Informatia a fost confirmata pentru revista People de catre reprezentantul artistei.

”Janet Jackson si sotul ei, Wissam Al Mana sunt incantati de venierea pe lume a fiului lor Eissa Al Mana. Janet a avut o nastere usoara si fara probleme si acum se ohihneste”, a declarat acesta.

Anul trecut, Janet si-a intristat fanii, dupa ce a anuntat ca renunta la turneul pe care il avea programat. Abia la finalul anului 2016 a confirmat ca va deveni mama pentru prima data. Ea si-a anuntat fanii ca renunta la turneu pentru ca doreste sa fie mai aproape de familia sa.

”Am crezut ca este important pentru voi sa stiti primii. Va rog, daca puteti sa incercati si sa intelegeti ca este important ce fac eu acum”. Este mesajul pe care Janet Jackson le-a transmis fanilor sai, in care a anuntat ca anuleaza turneul.

Janet Jackson s-a casatorit in 2012 cu tatal copilului ei

Paparazzii au surprins-o in ultimele luni de sarcina vizibil obosita, insa fericita ca visul de a deveni mama i se implineste.

Janet s-a nascut in Gary, Indiana, pe 16 mai 1966. Ea este cea mai mica dintre cei noa copii ai familiei Jackson si sora regretatului Michael Jackson. In 1982, Janet a lansat primul sau album. Pana acum, a scos 11 albume si a castigat sapte premii Grammy. In 2012, s-a casatorit pentru a treia oara cu multimilionarul din Qatar, Wissam al-Mana.

Articole pe aceeasi tema:

Paris Jackson, de nerecunoscut! Fiica lui Michael Jackson a uimit pe toata lumea pe plaja

Top cei mai bogaţi muzicieni

 

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top