Connect with us

Revistateo.ro

Ultimul trend in manichiura nu este unul complex, insa arat cu adevarat special. Ceea ce este de remarcat inca de la inceput este ca se obtine foarte usor, fara prea multe batai de cap. Iata cum faci oja acasa din doua ingrediente.

Cosmetica

Cum faci oja acasa, din doua ingrediente

Ultimul trend in manichiura nu este unul complex, insa arat cu adevarat special. Ceea ce este de remarcat inca de la inceput este ca se obtine foarte usor, fara prea multe batai de cap. Iata cum faci oja acasa din doua ingrediente.

In cazul in care vrei sa fii tot timpul in pas cu noile tendinte, atunci poti sa iti creezi acasa propria oja.

Chiar daca poate parea complicat, nu este deloc si nu ai nevoie decat de doua lucruri.In primul rand, iti trebuie un lac de unghii incolor. Foloseste unul rezistent si care sa fie bland cu unghiile tale.

Dupa aceea, toarna putin fard de ochi in lacul de unghii. Poti alege ce culoare vrei si care sa se asorteze cu tinuta ta. Foloseste o scobitoare pentru a-ti fi mai usor, ca in filmuletul de mai jos.

Poti pune si glitter, pentru un plus de stralucire. Dupa ce agiti bine sticluta de lac de unghii, poti aplica oja imediat, pe unghiile curate.

Cum faci oja acasa. Tratamente naturiste pentru unghiile fragile

Pentru ca unghiile tind sa fie mai fragile in sezonul rece, poti prepara cateva tratamente naturiste la tine acasa.

Intr-un castron curat, se pun o lingura de miere de albine, doua galbenusuri si 3 linguri cu lapte cald. Se amesteca bine pana se obtine o compozitie omogena.

Inmoaie unghiile in aceasta timp de un sfert de ora. Dupa aceea, te poti clati cu apa calda. Vei observa ca unghiile tale vor fi mai sanatoase si dure.

De asemene, pentru a le intari, mai folosi un alt tratament pe care sa il prepari acasa. Se pun la incalzit o lingura de ulei de masline si zeama de la jumatate de lamaie. Se tin unghiile cateva minute in solutia calduta. Se repeta tratamentul timp de doua saptamani.

Articole pe aceeasi tema:

Cum se aplica cel mai usor oja cu glitter. Vei vrea sa incerci si tu

Si tie iti sare oja repede? Uite ce faceai gresit!

 

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top