Connect with us

Revistateo.ro

Un copil de doi ani ii salveaza viata fratelui sau geaman ca un adevarat erou - VIDEO

Inedit

Un copil de doi ani ii salveaza viata fratelui sau geaman ca un adevarat erou – VIDEO

Un copil de doi ani ii salveaza viata fratelui sau geaman dupa ce dulapul pe care s-a urcat a cazut peste ei. Imaginile pe care le-a surprins camera de luat vederi sunt acum pe tot Internetul.

Mamica celor doi copii se poate considera norocoasa. Insa dupa ce a vazut inregistrarea video cu cei doi si-a dat seama ca nu e suficient sa aiba niste copii eroi. Tanara mama a scris un avertisment pe Facebook pentru toti parintii. Aceasta ii roaga sa se asigure ca piesele de mobilier din casa nu pun in pericol vietile celor mici.

Mobilierul din camera celor doi gemeni trebuia sa fie bine fixat. Niciunul dintre parinti nu si-a dat seama de asta pana cand unul din copii era sa moara. Bowdy si Brock se jucau in camera lor. Brock a incercat sa se catere pe dulapior, iar in acel moment, mobila a cazut peste el. Bowdy s-a speriat foarte tare si nu stia ce sa faca pentru a-si salva fratele. Dupa cateva secunde, baietelul a ridicat de unul singur dulapul salvandu-i astfel viata fratiorului.

Partea cea mai trista din aceasta poveste este ca mama celor doi nu a auzit caderea mobilierului si nici plansetele celui mic. Cand s-a intors in camera, cei doi se jucau ca si cand nimic nu s-a intamplat. Abia cand s-a uitat peste camera de supraveghere a observat ca era cat pe ce sa il piarda pe unul dintre ei.

CITESTE SI: VIDEO VIRAL. Nu se astepta sa isi vada sotul facand asta cu copilul lor. L-a filmat in secret!

Imaginile care circula pe Internet

Femeia din Utah (SUA) pe nume Kayli Show a scris un mesaj pe Facebook in urma vizionarii imaginilor. „Eu si sotul meu suntem foarte mandri de copiii pe care ii avem si ne bucuram sa ii vedem atat de uniti. Imaginile pe care le-am vazut ne-a tras de manecuta si ne responsabilizeaza mai mult de acum. Va rog, dragi parinti, asigurati-va ca mobilierul din casa nu risca sa cada peste nimeni”, a scris femeia pe Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top