Connect with us

Revistateo.ro

Oana Roman sarbatoreste astazi ziua onomastica si a primit cateva cadouri de neuitat. Un lucru inedit a bucurat-o cel mai mult.

Stiri

Oana Roman a primit un cadou inedit de ziua sa onomastica

Oana Roman sarbatoreste astazi ziua onomastica si a primit cateva cadouri de neuitat. Un lucru inedit a bucurat-o cel mai mult.

Vedeta a dezvaluit ca, pentru prima data in viata sa, isi va sarbatori ziua onomastica alaturi de prietenii sai. Oana a primit cadou o petrecere de la una dintre prietenele sale.

„O sa sarbatoresc intr-un mod inedit. Iti spun ca e pentru prima oara in viata mea cand am primit de Sfantul Ion un cadou foarte special. Am primit cadou de ziua mea o petrecere, serios! Da, am fost sunata de o prietena de-ale mele, care tocmai ce si-a deschis un nou local si mi-a spus. «Uite, pentru ca e Sfantul Ion, iti ofer de ziua ta o petrecere cu prietenii tai. Tu trebuie sa vii cu prietenii si noi ne ocupam de restul.»

Asa ca diseara, impreuna cu Catinca si cativa prieteni, nu foarte multi – o sa fim vreo 10 asa (…) Mie mi s-a parut inedit, nu mi s-a mai intamplat niciodata. E prima data in viata mea. (…) I-am cumparat, de fapt, am primit un catelus pe care i l-am dat. (…)”, a declarat Oana Roman in cadrul unei emisiuni TV.

Oana Roman are cateva dorinte mari pentru anul 2017

Fiica fostului premier Petre Roman se pregateste si sa sarbatoreasca ziua de nastere a fetitei sale. Aceasta va implini luna viitoare 3 ani.

Dorintele pe care Oana le are pentru anul 2017 sunt multe. Pe langa faptul ca isi doreste o noua masina, aceasta isi doreste ca familia sa sa fie sanatoasa. Matusa sa nu se simte forte bine de ceva timp si spera ca in 2017 sa isi revina.

„Imi doresc sa fiu sanatoasa, noi trei. Sa o tina pe matusa in viata cat mai poate, ca nu e deloc bine. Imi doresc sa am atat de multe proiecte incat sa-mi schimb masina, asta imi doresc”, a marturisit vedeta.

Aceasta a mai dezvaluit ca tatal ei,Petre Roman, nu i-a mai facut un cadou de mai bine de 15 ani.

Articole pe aceeasi tema:

Oana Roman are o singura dorinta pentru 2017: ”Sa o tina in viata cat mai poate, ca nu e deloc bine”

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top