Connect with us

Revistateo.ro

Unii barbati isi doresc alaturi de ei femei frumoase, altii isi doresc femei de cariera. Unii dintre ei vor sa fie impreuna cu o femeie cu care sa aiba copii.

Cuplu

Tipul de femeie pe care cei mai multi barbati il gasesc atractiv

Unii barbati isi doresc alaturi de ei femei frumoase, altii isi doresc femei de cariera. Unii  dintre ei vor sa fie impreuna cu o femeie cu care sa aiba copii.

Inainte de a incepe o relatie, fiecare barbat se gandeste cu cine ar vrea sa se intalneasca. Multi se gandesc sa arate bine, sa fie gospodine si sa poata intemeia o casnicie cu acea femeie.

Altii, in schimb, se bazeaza mai mult ca partenera sa fie o femeie de cariera si care sa stie ce vrea de la viata. Un studiu a dezvaluit tipul de femeie pe care cei mai multi barbati il gasesc atractiv.

Altfel spus, tipul de femeie pe care barbatii il gasesc atractiv este subiectiv, de la caz la caz.

Potrivit acestui studiu realizat in Statele Unite ale Americii, cercetatorii au descoperit ce vor cu adevarat barbatii atunci cand se intalnesc cu o femeie.

Tipul de femeie pe care cei mai multi barbati il gasesc atractiv

Astfel, 87% dintre ei au dezvaluit ca si-ar dori sa se intalneasca cu o femeie care este mult mai educata decat ei. De asemenea, aproape la fel de multi barbati nu sunt deranjati sa aiba langa ei o femeie care sa castige mai mult decat ei. Lucrurile s-au schimbat. In urma cu cativa ani barbatii nu concepeau sa fie cu o femeie care sa aduca mai multi bani in casa.

Aproape jumatate dintre barbatii chestionati au dezvaluit ca isi doresc o femeie care sa isi doreasca o cariera de succes. Pentru ei, este foarte important ca partenera sa fie independenta si increzatoare in ea.

Peste 80% dintre ei vor sa se intalneasca cu cineva increzator in fortele proprii si care sa se descurce in orice situatie. Inca de la prima intalnire, acestia isi pot da seama daca merita sa investeasca sentiemente.

Articole pe aceeasi tema:

21 de semne simple care prevestesc finalul unei relatii

Cum iti afecteaza prima dragoste viitoarele relatii

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top