Connect with us

Revistateo.ro

Stresul este prezent in viata fiecaruia, in fiecare zi. Fie ca este vorba despre un autobuz aglomerat, un sef enervant ori ca nu se deschide telefonul, toate sunt motive de stres. Iata niste metode de a scapa de stres repede, in orice situatie.

Stil de viata

Metode de a scapa de stres repede, in orice situatie

Stresul este prezent in viata fiecaruia, in fiecare zi. Fie ca este vorba despre un autobuz aglomerat, un sef enervant ori ca nu se deschide telefonul, toate sunt motive care sa iti schimbe starea de spirit. Iata niste metode de a scapa de stres repede, in orice situatie.

Pentru a scapa de stres si pentru a te calma, trebuie sa tii cont de cateva aspecte care sa te ajute sa te linistesti.

In primul rand, atunci cand esti foarte stresat, tinzi sa respiri mai rapid. Trebuie sa inveti sa respiri mai adanc si sa iti stabilizezi astfel si pulsul. In acelasi timp, creierul se va putea oxigena mult mai bine. Iesi putin afara si inspira aer curat, de cateva ori. Te va face sa te relaxezi mult mai usor.

Iata cum scapi de stres in cateva minute, fara sa dai vreun ban

Incordeaza-ti muschii si relaxeaza-i, dupa cateva secunde. Este un pas care te aduce si mai aproape o stare de liniste si de calm.

Asculta muzica preferata. S-a dovedit ca muzica clasica reduce stresul, prin ritmul ei si de asemenea imbunatateste sanatatea pe termen lung. Daca nu esti un fan al muzicii clasice, asculta piesa preferata si o sa te simti mai bine.

Uita-te la un film sau citeste o carte. Te vei deconecta astfel pentru putin timp de la lumea reala si de la griji.

Persoanele dragi iti pot schimba starea de spirit numai cu un cuvant sau cu o privire. Vorbeste cu acestia la telefon, iesiti la plimbare sau la o cafea. Incurajarile si laudele acestora te vor ajuta sa treci peste intamplare care te streseaza.

In fiecare zi, mediteaza cateva minute si gandeste-te la lucrurile care te streseza si daca le poti rezolva. Nu le evita si nu sta suparat. Cauta sursa si trateaz-o imediat. Stresul nu va trece de la sine.

Articole pe aceeasi tema:

Cum sa adormi intr-un minut, fara stres si medicamente

Cum stii daca ai copilul stresat si cum il poti ajuta

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top