Connect with us

Revistateo.ro

Miscarea directa a planetelor, fenomenul de care nu scapa nicio zodie pana pe 6 februarie

Astro-FUN

Miscarea directa a planetelor, fenomenul de care nu scapa nicio zodie pana pe 6 februarie

Numerosi astrologi vorbesc atunci cand fac previziuni despre miscarea directa a planetelor. Acest fenomen poate fi comparat cu alinierea planetelor, iar pana pe 6 februarie toate zodiile sunt afectate de acest eveniment.

Acest fenomen a fost observat prima oara de Stephanie Forest, primul astrolog din lume care a publicat un articol pe aceasta tema. Atat ea cat si alti astrologi sustin ca pana pe 6 februarie nativii tuturor zodiilor trebuie sa profite de oportunitatile care se vor ivi. Vor fi si perioade dificile, mai ales intre 15 ianuarie si 17 ianuarie sau 20 ianuarie si 3 februarie, in care nativii care nu isi vor face temele vor avea de suferit.

Vibratiile sistemului solar vor fi puternice pentru cei care isi pot asuma noi responsabilitati. Miscarea directa apare atunci cand o planeta se deplaseaza cu o viteza de rotatie normala, iar viteza este aceeasi cu care se misca si planeta Pamant.

Toate planetele sistemului nostru solar se vor misca la fel ca Pamantul in urmatoarea perioada.

Cum sunt afectate zodiile de miscarea directa a planetelor

BERBEC – Berbecul devine ceva mai irascibil din cauza amprentei pe care Zeul Razboiului, Marte, o lasa asupra Casei Iubirii. Din punct de vedere profesional, trebuie sa faca mai mult si sa taca si mai mult.

TAUR – Taurul are parte de momente interesante in cuplu. Primeste dovezile de iubire dupa care tanjea si asta datorita tranzitului direct al planetei Venus, planeta iubirii.

CITESTE SI: HOROSCOPUL LUNII IANUARIE 2017 PENTRU ZODIA TA
GEMENI – Nativul nascut in aceasta zodie isi sporeste abilitatile comunicationale si reuseste sa faca bani din piatra seaca doar articuland cum trebuie anumite cuvinte. Inteleptul Mercur il ajuta din plin.

RAC – Racul are parte de o serie de revelatii. Isi va da seama care ii sunt adevaratii prieteni si cu cine se poate inhama la drum de acum inainte.

LEU – Leul trebuie sa fie extrem de atent la felul in care se exprima in public, mai ales ca perioada aceasta de inceput de an nu este usoara pentru el.

FECIOARA – Fecioara beneficiaza de protectia a doi Mari Benefici: Jupiter si Mercur. Acest nativ are parte de cateva momente de ‘trezire’ la realitate. Va invata sa actioneze asa cum trebuie, mai pragmatic, mai aplicat, pana pe 6 februarie.

Nativul nascut in Pesti are parte de suisuri si coborasuri

BALANTA – Zodia de aer se confrunta cu demonii interiori toata luna. Abia din 7 februarie se poate bucura de o clarificare a propriilor sentimente.

SCORPION – Scorpionul poate castiga o suma importanta de bani daca isi foloseste calitatile manageriale in beneficiul echipei si nu al interesului personal.

SAGETATOR – Sagetatorul nu are o perioada tocmai buna. Va deveni tot mai melancolic si, in loc sa caute solutii eficiente, se va lasa coplesit de emotii.

CAPRICORN – Capricornul va avea o perioada de glorie, mai ales daca vorbim despre 20, 22, 23, 24, 25 si 26 ianuarie sau 1, 2, 3 si 6 februarie. Norocul este de partea sa.

VARSATOR – Varsatorul va reusi sa isi adune emotiile si sa le puna la sertar. Va renunta la tot ce i se pare vulnerabil si il tine in loc si va reusi sa se concentreze mai mult asupra carierei.

CITESTE SI: Top trei zodii care cuceresc lumea in ianuarie 2017

PESTI – Nativul nascut in zodia Pesti va fi vizat pana pe 6 februarie de efectele miscarii planetelor Neptun, Saturn si Mercur. Se va crea un haos in mintea sa. Intr-o zi va pierde extrem de mult, in cealalta va recupera si tot asa. Va fi o perioada de suisuri si coborasuri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top