Connect with us

Revistateo.ro

Utilizarile apei oxigenate

Stil de viata

Utilizarile apei oxigenate

Utilizarile apei oxigenate sunt nenumarate. Peroxidul de hidrogen curata ranile si previne ciuperca piciorului, iar acestea sunt doar doua dintre proprietati.

Compusul format din apa si oxigen omoara organismele bolilor prin oxidare. Acest preparat chimic este cel mai sigur si eficient dezinfectant din lume si poate fi cumparat din farmacie fara prescriptie medicala. Curata si dezinfecteaza orice rana si indeparteaza puroiul. Apa oxigenata nu are utilizari doar in sanatate. Iti prezentam mai jos cateva situatii in care o poti folosi.

Utilizarile apei oxigenate

1. Apa oxigenata previne formarea ciupercii piciorului. Picioarele tinute in apa oxigenata cateva minute, o data pe zi, vor fi ferite de infectiile provocate de ciuperca. Persoanele care au avut unghia incarnata isi pot trata degetele de la picioare prin simpla curatare cu peroxid de hidrogen.

2. Baia cu apa oxigenata face bine tenului! Circa 2 litri de peroxid de hidrogen concentrat intr-o cada plina cu apa calda este doza suficienta pentru a mentine tenul curat si sanatos. Aceasta baie detoxifica organismul si intinereste pielea.

3. Acest compus chimic elimina toate bacteriile din cavitatea bucala. O simpla clatire cu apa oxigenata dezinfecteaza gingiile si inlatura mirosul neplacut al gurii.

4. Petele de cafea, sange sau ciocolata, chiar si petele de ulei devin istorie cu ajutorul apei oxigenate! Peroxidul de hidrogen introdus in apa pregatita pentru spalarea materialelor curata eficient orice pata de pe haine si covoare.

5. Apa oxigenata este eficienta si pentru curatarea mobilei. Daca ai varsat cafea pe mobilier si suprafata acestuia a devenit lipicioasa, cu ajutorul apei oxigenate poti face ca dulapul sa straluceasca din nou!

CITESTE SI: N-ai sa ghicesti de ce e bine sa torni apa oxigenata in urechi!

6. Apa oxigenata calmeaza durerile cauzate de intepaturile insectelor. Este eficienta si pentru combaterea furuncului. Pentru a scapa de strutura purulenta formata pe piele, e nevoie de aplicarea cremei negre si apoi de curatarea zonei cu peroxid de hidrogen.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top