Connect with us

Revistateo.ro

Nu o singura data ai vazut cupluri care se inteleg extraordinar si te-ai gandit ca ai vrea ca sa se intample acelasi lucru si in relatia ta. Iata care sunt semnele ca sotul este cel mai bun prieten al tau.

Cuplu

Semne ca sotul este cel mai bun prieten al tau

Nu o singura data ai vazut cupluri care se inteleg extraordinar si te-ai gandit ca ai vrea ca sa se intample acelasi lucru si in relatia ta. Iata care sunt semnele ca sotul este cel mai bun prieten al tau.

In primul rand, iti spune orice. Fie ca este vorba despre secrete ale barbatilor cand se duc la bere sau despre secrete de la biroul, sotul vrea sa te puna la curent cu ceea ce stie. Barfiti impreuna si radeti de micile secrete pe care le impartasiti.

Preferi sa petreci o seara cu el la un film decat sa iesi cu fetele. Ti se pare cel mai firesc lucru sa va petreceti timpul liber impreuna.
Aveti aceleasi hobby-uri. Fie ca este vorba sa va jucati impreuna, sa va uitati la un serial sau sa gatiti impreuna, niciodata nu trisati. Cand sotul este cel mai bun prieten al tau, doar cu el vrei sa faci aceste lucruri.

Semne ca sotul este cel mai bun prieten al tau. Tineti cont de sfatul celuilalt

Comandati unul pentru celalalt la restaurant. Deja stiti ce preferinte aveti si va place sa va surprindeti. Niciodata nu dati gres in alegerile pe care le faceti.

Aveti glume secrete, pe care ceilalti nu le inteleg. Cu toate acestea, voi va distrati cand sunteti intr-un grup si amintiti de ele.

Tineti cont de sfatul celuilalt. Atunci cand sotul este cel mai bun prieten, nu faci nimic de capul tau si preferi sa ii spui si lui ce ai vrea sa faci. Doua minti luminate fac mai mult decat una.

Ati trecut prin multe impreuna, iar acest lucru v-a facut mai puternici. V-ati consolidat relatia in momentele grele.

Articole pe aceesi tema:

21 de semne simple care prevestesc finalul unei relatii

Cele 5 stagii ale unei relatii de cuplu. Tu in care esti?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top