Connect with us

Revistateo.ro

Previziuni karmice 16-22 ianuarie 2017

Horoscop saptamanal

Previziuni karmice 16-22 ianuarie 2017

Previziuni karmice 16-22 ianuarie 2017. Fecioarele trebuie sa faca pace cu inamicii, iar Capricornii dezvaluie o latura necunoscuta a lor.

Previziuni karmice 16-22 ianuarie 2017 pentru fiecare zodie

ZODIILE DE FOC:

Berbecii au parte de o saptamana plina de neprevazut. Vor fi hiperactivi si vor avea ocazia sa le demonstreze tuturor cat de eficienti pot fi atunci cand isi impun sa le iasa planurile.

Leii vor fi pusi in fata unor situatii complicate. Din punct de vedere amoros, ii asteapta o saptamana plina de batai de cap. Nativii de foc vor fi tentati sa isi impuna punctul de vedere intr-un mod neplacut, iar asta poate aduce discutii aprinse in cuplu.

Sagetatorii vor cauta stabilirea unor relatii si vor fi cautati de persoane importante in vederea semnarii unor contracte importante. Trebuie sa fie extrem de atenti la toate clauzele, sa nu semneze ca primarul.

ZODIILE DE APA:

Racii se vor confrunta cu probleme legate de casa, de bunuri familiale, de mosteniri controversate. Acesti nativi de apa trebuie sa rezolve o problema urgenta, care implica o caruta de bani.

Nativii nascuti in zodia Pesti vor avea o saptamana sub semnul indoielii, al ignorantei. Pot aparea evenimente neasteptate cu un impact periculos asupra sanatatii lor sufletesti.

Scorpionii trebuie sa isi conserve relatiile profesionale, sa acorde mai multa atentie oamenilor care ii doresc binele. Vor fi nevoiti sa arunce masca si sa salveze aparentele.

ZODIILE DE AER:

Gemenii vor purta discutii serioase care privesc propriul lor buzunar. Vor avea parte de multe ezitari si vor fi nevoiti sa faca o serie de compromisuri pentru a salva situatia.

Balantele vor avea parte de o serie de provocari. Acesti nativi vor trebui sa ofere raspunsuri exacte la o serie de probleme ce ii vizeaza direct. Soseste momentul adevarului pentru ei.

Varsatorii vor avea o perioada frumoasa si asta datorita Soarelui care intra in zodia lor pe 19 ianuarie. Toate visele lor devin realitate.

Capricornii, impaciuitori

ZODIILE DE PAMANT:

Taurii vor avea o sete de cunoastere cum rar s-a mai vazut. Vor dori sa absoarba toate informatiile, sa stie cauzele si solutiile pentru probleme care nu au mare legatura cu ei. Incep o noua etapa in viata.

Fecioarele vor fi nevoite sa cada la pace cu dusmanii. Uneori, acesti nativi trebuie sa faca pact cu Diavolul pentru a trece puntea. Un astfel de moment apare dupa 17 ianuarie, cand problemele cer o solutionare urgenta.

CITESTE SI: Horoscop Minerva 15-21 ianuarie 2017

Capricornii vor da dovada de multa empatie. Vor fi niste buni samariteni in perioada cuprinsa intre 16 si 22 ianuarie, iar asta ii va ajuta in raport cu superiorii de la locul de munca.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top