Connect with us

Revistateo.ro

In luna februarie, doua zodii se vor redresa financiar si vor avea parte de castiguri neasteptate. Iata horoscop bani februarie 2017.

Horoscop Lunar

Horoscop Bani februarie 2017

In luna februarie, doua zodii se vor redresa financiar si vor avea parte de castiguri neasteptate. Iata horoscop bani februarie 2017.

In timp ce cateva zodii inca incearca sa scoata bani din piatra seaca si nu isi mai vad capul de datorii, doua zodii reusesc chiar si sa ii imprumute pe ceilalti.

Capricornii fac ore suplimentare la serviciu, iar acest lucru le aduce si bani mai multi in buzunar.

Pentru ca stiu sa isi tina sub control investitile, este imposibil pentru nativii zodiei Capricorn sa ramana fara bani. Rezervele pe care le-au strans ii ajuta sa le faca surpriza celor dragi. In plus, Capricornii vor avea parte de vacante pe care mereu si le-au dorit.

Finantele greu afectate de cheltuielile aparute la inceputul anului vor trebui redresate in luna februarie. Ziua de 7 februarie este ziua unui nou inceput, a unei mariri de salariu ori a unui bonus.

Pestii au parte de sume neprevazute. Horoscop Bani februarie 2017

Pestii

Investitiile in proiecte si in afaceri nu sunt recomandate, caci toti banii ar putea sa fie pierduti. Cu toate acestea, Pestii vor avea parte de bani incepand cu data de 3 februarie. O mostenire, o suma pe care au imprumutat-o ori o alta sursa de venit se dovedesc binevenite.
Nativii zodiei Pesti trebuie sa profite din plin de aceste oportunitati. In plus, la finalul lunii, Pestii trebuie sa aiba mare grija pe ce dau banii. Nu se recomanda sa ii imprumute pe ceilalti cu sume prea mari.

In luna februarie, pentru ca au bani si pot iesi oricand in oras, asa-zisii „prieteni” s-ar putea sa stea mai mult in jurul lor. Este recomandata diplomatia, care pare sa le lipseasca in luna februarie.

De Ziua Indragostitilor, acesti nativi tind sa iroseasca banii pe cadouri scumpe. Daca persoana iubita este una cu adevarat speciala, atunci pot face un asemenea gest o data pe an.

Articole pe aceeasi tema:

Horoscop februarie 2017

Trei momente importante pentru ZODIA TA din horoscop FEBRUARIE

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top