Connect with us

Revistateo.ro

Doliu in familia regala britanica. Lordul Snowdon, fostul sot al printesei Margaret a Marii Britanii, a murit la varsta de 86 de ani.

Stiri

A murit Lordul Snowdon, fostul sot al printesei Margaret a Marii Britanii

Doliu in familia regala britanica. Lordul Snowdon, fostul sot al printesei Margaret a Marii Britanii, a murit la varsta de 86 de ani.

Reprezentantii Agentiei de fotografie de presa, Camera Press, au facut anuntul. Fostul cumnat al reginei Elizabeth a fost un fotograf celebru. fotograf

Palatul Buckingham a confirmat faptul ca regina Elizabeth a II-a a fost informata in legatura cu decesul fostului ei cumnat. Pe parcursul carierei sale, acesta a fotografiat pentru diverse reclame si afise oficiale numerosi artisti celebri, precum Laurence Olivier si Marlene Dietrich.

Lordul Snowdon a murit la resedinta sa in aceasta dupa-amiaza. Pe numele sau real Antony Armstrong-Jones, acesta s-a casatorit cu sora mai micaa reginei Elizabeth a II-a pe 6 mai 1960. Cei doi s-au despartit dupa 16 ani de casnicie.

Divortul a fost finalizat in 1978, iar lordul Snowdon al Marii Britanii si Printesa Margaret au avut doi copii impreuna. David Armstrong-Jones, viconte de Linley, s-a nascut pe 3 noiembrie 1961 si Sarah Armstrong-Jones s-a nascut pe 1 mai 1964.

Lordul Snowdon s-a recasatorit in 1978

Dupa ce divortul de printesa Margaret a fost finalizat, lordul Snowdon s-a recasatorit cu Lucy Mary Lindsay-Hogg, pe 15 decembrie 1978. Cuplul a avut o fiica, pe Frances Armstrong-Jones, nascută pe 17 iulie 1979. Nici cel de-al doilea mariaj nu a durat, iar in 2000, cei doi au divortat.

Atunci, lordul Snowdon a intrat in atentia publica datorita unei aventuri. Presa a aflat ca lordul, pe atunci in varsta de 67 de ani, devenise tatal unui fiu, Jasper William Oliver Cable-Alexander, nascut pe 30 aprilie 1998, in urma unei aventuri cu Melanie Cable-Alexander, editor al revistei Country Life.

Articole pe aceeasi tema:

A murit Nicu Cretu, dirijorul Ansamblului „Maria Tanase”

A murit Tony Rosato, cunoscut actor de comedie

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top