Connect with us

Revistateo.ro

Barbat blocat in zapada, salvat de caine

Inedit

Barbat blocat in zapada, salvat de caine

Un caine a salvat viata unui barbat din Michigan, care a cazut pe gheata si a ramas blocat in nameti. Bob a supravietuit datorita animalului sau de companie, un Golden Retriever in varsta de 5 ani.

Povestea lui Bob a fost publicata de ziarul britanic „The Independent”, iar articolul s-a viralizat in scurt timp.

Bob a iesit din casa pentru a strange lemne de foc in ajunul Anului Nou. Barbatul era imbracat sumar. Purta doar camasa si izmene. Din cauza papucilor alunecosi, acesta a cazut pe gheata si si-a rupt gatul. Bob nu si-a imaginat niciodata ca o deplasare de cativa metri ii va crea probleme. Acesta s-a incapatanat sa iasa afara aproape dezbracat, in ciuda temperaturii de afara. Erau -4 grade Celsius.

„Am tipat dupa ajutor, dar cel mai apropiat vecin al meu sta la aproximativ un sfert de mila distanta. Era si tarziu, in jur de 22:30. Salvatorul meu a fost Kelsey, cainele pe care il am de 5 ani, un Golden Retriever”, a povestit Bob, scrie The Independent.

Barbatul intrase in hipotermie

Kelsey s-a asezat peste stapanul sau si l-a mangaiat minute in sir ca sa ii tina de cald. L-a lins pe maini si pe fata ca sa nu inghete si, din cand in cand, latra dupa ajutor. „A continuat sa latre dupa ajutor, dar nu a plecat nicio secunda de langa mine. Mi-a tinut de cald. Am strigat si eu, dar dupa un timp am obosit. Toata noaptea am stat in ger impreuna cu cainele meu”, povesteste barbatul.

„La 6 si 30 de minute dimineata a venit vecinul meu sa ma salveze. Daca nu era cainele meu cu mine, muream”, a mai spus Bob.

Cand vecinul lui Bob a ajuns la fata locului, temperatura corporala a barbatului era cu mult sub cea normala, de 21 de grade, fata de 37. Cand temperatura corporala scade sub 35 de grade, corpul intra in hipotermie.

CITESTE SI: Un barbat fara picioare a iesit la deszapezire

Spre surprinderea medicilor, Bob si-a revenit repede. A fost operat la gat, iar acum poate sa isi miste extremitatile cu putere. Medicii spun ca este un miracol ca Bob este in viata.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top