Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal Mihai Voropchievici 15 - 21 ianuarie 2017. Horoscopul celei de-a treia saptamani din 2017 realizat de Mihai Voropchievici la Antena 3

Horoscop saptamanal

Horoscop saptamanal Mihai Voropchievici 15 – 21 ianuarie

Mihai Voropchievici a realizat horoscopul saptamanal pentru perioada 15 ianuarie 2017 – 21 ianuarie 2017 in emisiunea „Adevaruri ascunse” de la Antena 3. Iata ce va rezerva horoscopul saptamanal in perioada 15-21 ianuarie 2017.

Mihai Voropchievici – Horoscop saptamana 15 – 21 ianuarie 2017
Berbec – horoscop saptamanal 15 – 21 ianuarie 2017

Berbecul, care saptamana trecuta a parut cum a parut, acum are cel mai bun semn. Berbecul este castigator pe toate planurile saptamana care urmeaza.

Taur

Pentru taur va avea o mica batalie la serviciu, acasa, probabil, dar sa fie siguri ca toate se vor rezolva. Este o saptamana mai aglomerata.

Gemeni

Gemenii au un sfat foarte bun! Sa faca tot posibilul ca saptamana urmatoare sa-si consolideze pozitia si acasa si la serviciu si in societate ca sa poata iesi castigatori.

Rac

Racii, care au avut protectie Divina saptamana trecuta, saptamana aceasta sunt pe o pojghita de gheata mai subtire, nu le ies toate cum vor ei. Va trebui sa-si dezacordeze trompeta aia care face galagie cam mare.

Citeste horoscopul saptamanal pentru toate zodiile pe huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top