Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul saptamanii 16-22 ianuarie 2017 pentru fiecare zodie

Horoscop saptamanal

Sfatul saptamanii 16-22 ianuarie 2017 pentru fiecare zodie

Citeste sfatul saptamanii 16-22 ianuarie 2017 pentru zodia ta si afla ce te indeamna astrele sa faci in cea de-a treia saptamana din an.

Citeste aici – Horoscop saptamanal Mihai Voropchievici 15 – 21 ianuarie

Sfatul saptamanii pentru zodia ta

BERBEC – Ai 7 zile la dispozitie in care poti demonstra ca esti o persoana care se tine de cuvant. Astrele sunt de partea ta in realizarea tuturor proiectelor propuse.

Citeste aici – Horoscop saptamanal Minerva

TAUR – Vei fi nevoit sa cauti solutii alternative la rezolvarea problemelor financiare care se vor acutiza incepand cu data de 19.

GEMENI – Trebuie sa faci compromisuri din cand in cand ca sa obtii ceea ce iti doresti. Sa nu-ti faci procese de constiinta.

RAC – Apar o serie de probleme legate de casa, de bunurile familiale. Nu te aventura in a trage concluzii fara o analiza la rece.

LEU – Ai grija la felul in care te exprimi saptamana aceasta, mai ales fata de persoana iubita. Pot aparea discutii aprinse.

FECIOARA – Saptamana cuprinsa intre 16 si 22 ianuarie va fi benefica discutiilor serioase cu inamicii. Incearca sa te pui in locul oamenilor pe care nu ii suporti. Vei descoperi lucruri interesante.

BALANTA – Vei fi implicat intr-o serie de situatii pe care nu le vei putea gestiona ca la carte. Cel mai important lucru este ca saptamana aceasta sa nu intri in panica.

SCORPION – Pana pe 22 ianuarie va trebui sa faci tot posibilul sa iti conservi relatiile profesionale. Nu te certa cu sefii din orice fleac.

SAGETATOR – Fii atent la ce semnezi saptamana aceasta. Unele contracte contin clauze care pot fi inteles gresit la prima citire.

CAPRICORN – Vei avea ocazia sa le demonstrezi tuturor ca nu esti un om dur, ca ai sentimente. Nu iti fie teama sa dezvalui aceasta latura.

CITESTE SI: Previziuni karmice 16-22 ianuarie 2017

VARSATOR – Saptamana iti prieste din plin. Profita din plin de toate oportunitatile care apar din 16 ianuarie.

PESTI – Va trebui sa renunti la maniera superficiala de abordare a lucrurilor. Nu se rezolva totul prin ridicat din umeri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top