Connect with us

Revistateo.ro

Ficatul gras apare atunci cand grasimea este intre cinci si zece la suta din greutatea sa totala. Fiind unul dintre organele vitale, este esential sa iei masuri imediate atunci cand constati o stare generala de rau.

Naturiste

Remediu naturist pentru ficatul gras

Ficatul gras apare atunci cand grasimea este intre cinci si zece la suta din greutatea sa totala. Fiind unul dintre organele vitale, este esential sa iei masuri imediate atunci cand constati o stare generala de rau.

Ficatul are functia de a detoxifia organismul de toxinele daunatoare. Atunci cand nu reuseste sa faca acest lucru, intregul corp are de suferit.

Atunci cand este afectat de boala, se poate ajunge la ciroza sau chiar si la cancer. Medicii recomanda sa se ia masuri imediate atunci cand vine vorba despre orice simptom.

Fumatul, consumul de bauturi alcoolice, precum si consumul de alimente rafinate conduc la ficatul gras.

Majoritatea pacientilor cu ficat gras nu prezinta simptome, dar unii dintre ei pot raporta oboseala, slabiciune sau durere subcostala dreapta. Multi pacienti se prezinta pentru analize modificate ale functiei hepatice dupa ce le descopera la examenele de rutina.

Un tratament constand din ingrediente in intregime naturale promite sa ajute la scaderea grasimii din ficat. Spre deosebire de medicamentele conventionale, acest tratament naturist nu are efecte adverse.

Iata de ce ai nevoie:
– ulei de masline virgin 1/4 cana
– usturoi tocat -1/2 lingura
– ghimbir ras – 1/2 lingura
– suc de portocale – 1/4 cana.

Se consuma remediul pentru ficatul gras trei zile consecutiv

Se amesteca usturoiul impreuna cu uleiul de masline, cu ghimbirul ras si cu sucul de portocale intr-un blender. Se amesteca foarte bine, pana se obtine o bautura cremoasa.

Se consuma timp de trei seri consecutiv. Se bea o ceasca inainte de a merge la somn.

Acest remediu nu este eficient fara o modificare imediata a dietei. Alimentele care ajuta la insanatosirea ficatului gras snt morcovii, strugurii, sfecla, ceaiul verde, merele, dar si cerealele integrale. Acestea ajuta la stimularea sanatatii generale.

Medicii recomanda analize regulate ale ficatului. Pentru ca nu doare de cele mai multe ori, multi pacienti descopera mult prea tarziu ca au probleme cu acest organ vital.

Articole pe aceeasi tema:

Remediu naturist pentru varice

Remediu naturist pentru articulatii

 

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top