Connect with us

Revistateo.ro

Katie Hug are o poveste de viata pe care din ce in ce mai multe femei o traiesc in ultima perioada. Atunci cand a ajuns sa cantareasca 123 de kilograme, a decis sa faca o mare schimbare in viata sa.

Cura de Slabire

Katie Hug a slabit 60 de kilograme dupa ce a inceput sa faca un lucru simplu in fiecare dimineata

Katie Hug are o poveste de viata pe care din ce in ce mai multe femei o traiesc in ultima perioada. Atunci cand a ajuns sa cantareasca 123 de kilograme, un medic i-a dat o veste socanta si a decis sa faca o mare schimbare in viata sa.

In timpul facultatii, tanara in varsta de 33 de ani,  a fost diagnosticata cu anxietate si cu depresie. Originara din Kuna, Ohio, Katie a inceput sa ia zilnic 12 medicamente pentru a-si tine bolile sub control. O dieta nepotrivita, de peste 5000 de calorii zilnic, a facut-o pe Katie sa ajunga la greutatea de 123 de kilograme.

In timpul unui control, un medic i-a spus ca sufera de obezitate morbida, iar acest lucru a socat-o si a trezit-o la realitate.

Primul pas pe care l-a facut a fost sa ceara ajutorul medicului si sa reduca din medicamente. Odata reduse, pofta de mancare a inceput sa dispara treptat.

Dupa acest pas, Katie Hug a inceput sa faca miscare. A inceput  sa mearga in jurul blocului sau, in fiecare dimineata. Un obicei uzual pentru multa lume, pentru Katie a fost o adevarata descoperire.

A inceput sa urmareasca zilnic si cate calorii arde, cu ajutorul unei aplicatii pe telefonul mobil.

Dupa acest pas, a inceput sa reduca si numarul caloriilor consumate zilnic. De la 5000 de calorii a ajuns sa consmue mai putin de 2000. A inlocuit mesele nesanatoase cu pui, curcan, peste si legume. Intr-un singur an, Katie a slabit 18 kilograme.

Katie Hug a slabit 60 de kilograme

Pentru ca a inceput sa slabeasca, a reusit sa mearga in fiecare zi aproape 5 kilometri, iar apoi sa alerge. Ba mai mult, tanara a reusit sa mearga si la semi-maraton. A doua faza a dietei a ajutat-o sa ajunga sa slabeasca 60 de kilograme.

Acum, Katie cantareste 60 de kilograme si este extrem de fericita pentru ca a reusit sa slabeasca atat de mult.

Obezitatea morbida este o afectiune care rezulta din acumularea excesiva de grasime. Obezitatea devine morbida atunci cand afecteaza functionarea corecta a altor organe. De obicei duce la aparitia unor boli grave care pot duce chiar si la moarte. Obezitatea este catalogata ca fiind morbida atunci cand indicele de masa corporala depaseste 40.

Ca o regula generala, obezitatea morbida este atunci cand greutatea corpului este cu aproximativ 100 de kilograme mai mult decat greutatea ideala. Insa se tine cont si de inaltime si de alti factori.

Articole pe aceeasi tema:

O excursie la Disneyland i-a schimbat viata. Christina Jordan a slabit 60 de kilograme

A renuntat la un singur lucru si a slabit 20 de kilograme. Secretul prezentatoarei Oprah Winfrey

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top