Connect with us

Revistateo.ro

Vantul si aerul rece sunt extrem de incomode pentru ten. Fara o ingrijire temeinica a fetei, aceasta are de suferit atunci cand temperaturile sunt foarte scazute. Iata cum ai grija de pielea fetei in sezonul rece.

Cosmetica

Cum ai grija de pielea fetei in sezonul rece

Vantul si aerul rece sunt extrem de incomode pentru ten. Fara o ingrijire temeinica a fetei, aceasta are de suferit atunci cand temperaturile sunt foarte scazute. Iata cum ai grija de pielea fetei in sezonul rece.

In primul rand, multe femei tind sa isi spele fata cu apa fierbinte atunci cand ajung acasa. Dupa o zi lunga si grea, o baie fierbinte suna bine, insa nu si pentru feta.

Putina apa calduta si un gel de curatare special pentru tenul tau isi fac treaba foarte bine. De asemenea, poti apela la o apa micelara daca ti se pare ca iti curata fata mai bine. In cazul in care ai tenul gras, spala-ti fata dimineata si seara. Pentru un ten uscat, specialistii recomanda sa iti cureti fata seara cu demachiant, iar dimineata sa folosesti si apa pentru a-l curata.

Imediat dupa ce ti-ai curatat tenul, este o idee buna si sa il hidratezi. Pentru ca porii sunt suficient de deschisi pentru a intra cat mai bine produsele de hidratare, foloseste o crema hidratanta special conceputa pentru tenul tau. Multe femei gresesc atunci cand cred ca daca au tenul gras nu au nevoie si de hidratare. O analiza a pielii te ajuta sa descoperi exact nivelul de hidratare de care are nevoie tenul tau.

Exfoliaza-ti pielea saptamanal. Cum ai grija de pielea fetei

O data pe saptamana, exfoliaza-ti bland fata. Fie ca apelezi la tratamente naturiste ori la masti din comert, aloca putin timp pentru a indeparta pielea moarta de pe fata.

Pentru ca aerul uscat din casa risca sa iti usuce pielea si mai mult, evita sursele de caldura directe. Aeriseste des camera in care te afli. Poti apela si la un dezumidificator care sa mentina aerul constant pe tot timpul zilei.

Una dintre cele mai mari greseli pe care multe persoane o fac este sa isi expuna pielea la aerul rece de afara. Foloseste manusi si fular atunci cand bate vantul foarte tare.

Articole pe aceeasi tema:

5 metode ca sa previi deshidratarea in timpul iernii. A doua o sa iti placa cel mai mult

Cum trebuie sa ne imbracam pe ger

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top