Connect with us

Revistateo.ro

Maria Ghiorghiu, o nouă previziune sumbră: „Vom auzi de un cutremur devastator, cu mulți morți și răniți!” Unde spune că va avea loc seismul.

Stiri

Cutremur de 5.6 grade in centrul Italiei

Cutremur de 5.6 grade in centrul Italiei, pe 18 ianuarie 2017. In urma cu cateva minute, Italia a fost zguduita din nou. Dupa cateva luni de liniste, L’Aquila, situata la 110 kilometri de capitala, a fost zguduita din nou.

Cutremur Italia

Cutremur Italia

Locuitorii au simtit un seism de 5.4 grade, potrivit primelor estimari. Cutremurul s-a produs la o adancime de 10 kilometri adancime.

In anul 2016, Italia a trecut prin mai multe tragedii, in urma a mai multor cutremure importante.

292 de persoane si-au pierdut viata in tragedia petrecuta in luna august din Peninsula, printre care si 11 romani.

Un cutremur cu magnitudinea de 6,2 pe scara Richter a avut loc pe 25 august in localitatea Amatrice din Italia, la o adancime foarte mica. Oraselul a fost aproape distrus, iar bilantul a fost unul tragic.

Pe 30 octombrie, Italia a fost zguduita din nou. Atunci s-a inregistrat cel mai puternic seism din ultimii 36 de ani. Cutremurul a avut atunci magnitudinea 6,5 grade si s-a produs in apropiere de Perugia, la zece kilometri adancime.

„In dimineata zilei de 30 octombrie 2016 a avut loc un cutremur de mare intensitate (6.5) in zona centrala a Italiei (Epicentru zona Norcia, Regiunea Umbria). Daca exista cazuri de cetateni romani aflati in dificultate, nu ezitati sa apelati la numerele de Urgenta ale misiunilor diplomatice, Ambasadei Romaniei la Roma +39 345 1473935 (Lazio, Umbria, Abruzzo) si Consulatului General al Romaniei la Bologna +39 349 1178220 (Marche, Emilia-Romagna si Toscana)”, anunta MAE. Ministerul le transmite cetatenilor sa contacteze in paralel si autoritatile locale din Italia si Protectia Civila la numarul special 800 840 840.

Vom reveni cu amanunte.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top