Connect with us

Revistateo.ro

Atunci cand doua persoane se casatoresc, isi ofera unul celuilalt toata dragostea, respectul si sprijinul. Unele casnicii ajung insa la divort, mai repede decat si-ar putea imagina. Iata care sunt semnele care arata ca esti aproape de divort.

Cuplu

Semnele care arata ca esti aproape de divort

Atunci cand doua persoane se casatoresc, isi ofera unul celuilalt toata dragostea, respectul si sprijinul. Unele casnicii ajung insa la divort, mai repede decat si-ar putea imagina. Iata care sunt semnele care arata ca esti aproape de divort.

In primul rand, este vorba despre instrainare. Atunci cand doua persoane casatorite nu mai gasesc o placere sa iasa impreuna si fiecare are un alt grup de prieteni, este clar ca se ajunge la un divort.

Si daca nu mai gasesc bucurie atunci cand vin acasa si prefera sa stea la serviciu ore intregi este un semn de divort. Bucuria de a sta departe de persoana cu care te-ai casatorit si scuzele de a nu fi cu ea sunt semne ca vei divorta.

Al doilea semn ca mariajul este la final este atunci cand unul dintre parteneri nu incearca sa repare greselile. In ciuda problemelor aparute in cuplu, daca unul dintre ei nu vrea sa incerce sa le rezolve, este semn rau. Un partener nu poate face totul in cuplu si pentr celalalt.

Lipsa de respect intr-o relatie este de neacceptat si intr-un mariaj. Schimbarile bruste de comportament, injuriile si violenta sunt de neacceptat intr-o relatie in care se presupune ca exista iubire si respect.

Un alt semn ca esti aproape de divort  este cand cei doi nu mai fac o echipa

Intr-o casatorie, cei doi parteneri se angajeaza sa faca o echipa buna impreuna, sa construiasca o casa si o familie. Atunci cand spiritul de echipa nu mai exista, s-a ajuns la finalul relatiei.

Un alt semn care arata ca mariajul este la final este atunci cand unul dintre parteneri comit adulter. Daca ramane prieten foarte bun cu un fost sau o fosta amant/amanta, este si mai dificil de inteles. Acest lucru este inacceptabil atunci cand vine vorba despre o relatie fericita. Oricat de bine s-ar intelege cei doi, acest fapt nu trebuie acceptat.

Articole pe aceeasi tema:

Semnele neasteptate care duc la divort. Ultimul este surprinzator

Cand nu e bine sa te casatoresti. Datele care seamana divort

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top