Connect with us

Revistateo.ro

Kate si William

Stiri

Kate Middleton, intr-o fotografie de colectie din copilarie

Kate Middletona a devenit un adevarat simbol pentru familia regala britanica. Sotia printului William este una dintre cele mai iubite figuri din Regatul Unit, iar mama ei a publicat o imagine cu Kate pe cand era o fetita necunoscuta lumii intregi.

Kate face parte dintr-o familie care a invatat ce este succesul in urma cu 30 de ani. Familia ducesei de Cambridge a deschis o afacere infloritoare, iar odata cu aniversarea a 30 de activitate, a publicat o imagine emotionanta.

Familia ducesei Catherine se ocupa de organizari de petreceri. A devenit o afacere de succes care este cunoscuta in toata tara.

Realizata in 1989, fotografia publicata pe site-ul familiei o infatiseaza pe Carol Middleton, alaturi de cei trei copii. Kate Middleton mai are doi frati, pe James si pe Pippa.

Kate si fratii sai, Pippa si James, apar bucurandu-se langa mama lor, care rade in fata aparatului de fotografiat.

Mama lui Kate a dezvaluit  un secret de familie. De ce a decis impreuna cu sotul sau sa se mute in Marea Britanie:

Kate si familia

Kate si familia

„Party Pieces s-a nascut in acelasi an in care s-a nascut fiul meu, James, in 1987. Dupa trei ani in care am lucrat pentr British Airways in Iordania, ne-am hotarat sa ne intoarcem in Marea Britanie, pentru a merge Catherine la scoala. La acea vreme, era o gama limitata de petreceri pentru copii. Fiind mama care lucra ca organizatoare de petreceri a fost o provocare”.

Kate Middleton s-a casatorit in 2011 cu Printul William

Inca de cand a aparut in atentia publica, Kate Middleton a primit aprecieri din partea oamenilor din lumea intreaga.

Printul William si ducesa de Cambridge sunt impreuna de peste 10 ani. Logodna celor doi a fost anuntata la 16 noiembrie 2010. Kate a participat la numeroase evenimente regale inainte ca sa se casatoreasca la 29 aprilie 2011 la Westminster Abbey.

Cei doi au impreuna doi copii, pe printul George si pe printesa Charlotte. William si Kate au decis sa se mute la Londra pentru ca printul George sa primeasca cele mai bune sanse la educatie.

Articole pe aceeasi tema:

Ducesa Kate Middleton a implinit 35 de ani

Printul William a consolat o fetita orfana: „Stii ca am pierdut-o si eu pe mami?”

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top