Connect with us

Revistateo.ro

Cazul Neysi Perez din Honduras. Iubitul tinerei a auzit tipete din mormant dupa ce a fost ingropata

Inedit

Cazul Neysi Perez din Honduras. Sotul tinerei a auzit tipete din mormant dupa ce a fost ingropata

Cazul mortii lui Neysi Perez a creat numeroase controverse in America Centrala. Tanara de 16 ani a fost ingropata in luna a treia de sarcina. Dupa o zi de la inmormantare, iubitul ei a auzit tipete din mormant.

Emisiunea tv „Primer impacto” din Honduras sustine ca tanara s-a trezit a doua zi dupa ce a fost ingropata. Neysi striga dupa ajutor ore in sir, insa groparii au ajuns mult prea tarziu pentru a o putea salva. Tanara de 16 ani a fost dusa la spital dupa aceea. Parintii credeau ca medicii vor putea face o minune, dar nu s-a intamplat asa.

Rudele si prietenii lui Neysi au declarat pentru reporterii „Primer impacto” ca au auzit-o cum striga dupa ajutor si lovea cu putere sicriul. Cerea sa iasa, sa fie dezgropata, spune sotul ei.

In urma emiterii certificatului de deces pentru a doua oara, medicii au declarat ca nu sunt siguri ca tanara a fost ingropata vie.

Ce a patit tanara de 16 ani, de fapt?

Conform surselor medicale citate de emisiunea respectiva, Neysi a suferit un atac de panica in preajma casei sale din localitatea La Entrada. Fata a auzit niste impuscaturi la miez de noapte si, cuprinsa de spaima, a cazut la pamant.

Parintii ei, extrem de religiosi, au vazut ca minora avea spume la gura si in loc sa ceara ajutorul medicilor au dus-o la un preot ca sa o exorcizeze. Parintii lui Neysi erau convinsi ca tanara era posedata de demoni.

Tanara a fost ingropata in rochia ei de mireasa. Era aceeasi pe care a folosit-o cu cateva luni inainte la nunta cu Rudy Gonzales. Sotul ei sustine ca a doua zi cand a ajuns la mormant cu un buchet de flori, a auzit tipete si lovituri puternice care veneau din sicriul ei.

Asa arata tanara despre care se spune ca a fost ingropata de vie

CITESTE SI: FOTO. Cele mai BIZARE selfie-uri din lume

„Am ajuns sa ma conving pe mine insumi ca tipetele veneau din alta parte. In acel moment mi-a venit greu sa cred a fost ingropata de vie, dar asta e adevarul”, a declarat barbatul pentru „Primer impacto”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top