Connect with us

Revistateo.ro

Multe femei refuza sa poarte bikini din cauza liniei inchise din jurul lor. Din aceasta cauza, vara aleg costume mai ample. Iata cateva solutii naturale pentru a scapa de pielea inchisa din zona bikinilor.

Frumusete

Remedii naturale pentru a scapa de pielea inchisa din zona bikinilor

Multe femei refuza sa poarte bikini din cauza liniei inchise din jurul lor. Din aceasta cauza, vara aleg costume mai ample. Iata cateva solutii naturale pentru a scapa de  pielea inchisa din zona bikinilor.

In primul rand, asigura-te ca iti exfoliezi intotdeauna pielea inainte de a te epila. Atfel eviti iritatiile care apar si firele crescute in piele.

Iritatiile, lama de ras si transpiratia duc la innegrirea zonei din jurul lenjeriei intime. Din fericire, exista cateva solutii naturale, insa foarte eficiente. Iata care sunt remediile care te scapa de pielea inchisa din zona bikinilor.

Rosiile. Acestea sunt foarte bune pentru piele, iar multe masti de fata le contin. Tot ce trebuie sa faci este sa tai o rosie si sa freci zona liniei bikinilor cu pulpa ei. De asemenea, rosia ajuta la albirea si altor zone intunecate ale corpului, precum axila.

Se recomanda sa se lase sa actioneze timp de 20 de minute, apoi sa se clateasca. Folosind regulat rosia, vei scapa complet de aceasta problema stanjenitoare.

Scapa de pielea inchisa din zona bikinilor cu ajutorul portocalelor

Si portocalele pot fi un remediu eficient pentru albirea zonelor inchise la culoare. Se usuca o coaja de la o portocala. Se marunteste cu ajutorul blenderului. Se adauga apoi cateva linguri de lapte, pana se formeaza o pasta densa. Laptele, in combinatie cu uleiurile din coaja de portocala vor albi pielea din zona bikinilor. Se aplica pasta si se lasa sa actioneze timp de 10 minute. Se clateste apoi cu apa calda.

La fel poti face si o coaja unei lamai. Insa, daca ai o rana deschisa, evita acest tratament. Ia cateva frunze de menta si marunteste-le. Adauga putina apa si o lingura de miere, apoi formeaza opasta. Se aplica in fiecare zi in zona bikinilor, iar dupa cateva zile se va observa o diferenta.

Articole pe aceeasi tema:

Albirea dintilor, pro sau contra? Tu ce parere ai despre aceasta procedura?

Ce spune aspectul fizic despre sanatatea ta

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top