Connect with us

Revistateo.ro

A murit mama lui Aurel Tamas

Stiri

A murit mama lui Aurel Tamas

Mama lui Aurel Tamas s-a stins din viata pe 16 ianuarie. Artistul a inmormantat-o ieri pe cea mai importanta femeie din viata lui, pe cea care i-a dat viata.

„Mama, a plecat din aceasta lume… Sunt mandru, impreuna cu surorile si fratii, ca o astfel de fiinta ne-a dat viata. Nu a trait degeaba aici, iar plecarea dincolo a fost de o demnitate desavarsita. Drum bun, MAICA! Saluta-l pe TICU. La revedere… Te voi cuprinde in rugaciune tot timpul. Dumnezeu sa te odihnească si sa te ierte!”, a scris interpretul de muzica populara pe Facebook.

„Ieri am condus-o pe ultimul drum pe mama. S-a stins din viata la varsta de 86 de ani. A fost imobilizata la pat, in ultimii sase ani. Totul i s-a tras de la o fractura de femur. A plecat intr-un mod decent dintre noi. Ne-a chemat pe toti din familie si si-a luat ramas bun”, a declarat artistul pentru un site monden.

Cantaretul a postat o fotografie cu scumpa lui mama

Cine este Aurel Tamas

Aurel Tamas este unul din cei mai iubiti cantareti de muzica populara din Romania. Artistul s-a nascut in judetul Cluj intr-o familie traditionala.

CITESTE SI: A murit Ion Besoiu

Discografie Aurel Tamas:

Aurel Tamaa (Roton, 1998);
Trup de vant (Digital Dark Vision, 1999);
Ce-o avea lumea cu mine (Roton, 2003);
Noapte buna, mama! (Roton, 2003);
Furtuni de vise (Roton, 2005).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top