Connect with us

Revistateo.ro

Discursul lui Donald Trump de la investitura. Ce a declarat noul presedinte al Americii

Stiri

Discursul lui Donald Trump de la investitura. Ce a declarat noul presedinte al Americii

Discursul lui Trump de la investitura a fost difuzat de televiziunile din toata lumea. Donald Trump a susținut primul discurs ca președinte al Statelor Unite ale Americii. Republicanul a devenit, vineri, 20 ianuarie, cel de-al 45-lea președinte al SUA.

Ceremonia a fost deschisă de senatorului de Missouri, Roy Blunt, care conduce comitetul de învestire a președintelui.

Un discurs pentru unitate

Domnule șef al curții supreme, domnule președinte Bush, Obama, oameni ai lumii, vă mulțumesc. Noi cetățenii Americii suntem aici într-un mare efort național pentru a ne reconstrui țara și a ne ține promisiunile făcute. Vom hotorî care va fi drumul Amercii pentru multi, multi ani.

La fiecare 4 ani ne adunam pe aceste trepte pentru a face un transfer pasnic de putere. Multumim familiei Obama pentru acest transfer. Au fost extraordinari.

Nu este vorba doar de un transfer de putere de la administrație la alta, de la un partid la altul, vă dăm puterea înapoi vouă, poporului. Pentru prea multa vreme un grup mic a condus iar costurile le-a suportat poporul.

Politicienii au prosperat dar fabricile s-au închis. Establishmentul s-a protejat pe el însuși fără sa îi apere pe cetateni. Triumfurile nu au fost și ale voastre. Daca ei sarbatoreau, voi aveati putine motive sa faceti la fel. Toate astea se schimba aici și acum. Acesta este momentul vostrul. El vă aparține. Momentul acesta apartine tuturor celor care sunt aici, este sărbătoarea dumneavoastrăa pentru ca Statele Unite sunt tara dumneavoastră.

VEZI AICI MOMENTELE CHEIE AL INVESTITURII LUI TRUMP. CE S-A INTAMPLAT AZI

Ceea ce contează cu adevarat nu este numele partidului care conduce ci ca aceasta administrație va fi controlata de popor. Aceasta zi va fi una memorabila, în care oamenii au început sa își țină din nou destinele în mână. Oamenii din țara asta nu vor mai fi uitați.

CITESTE DISCURSUL INTREG AL NOULUI PRESEDINTE AL SUA PE HUFF.RO

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top