Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Unul dintre supravietuitorii din Colectiv, despre ce s-a intamplat in clubul Bamboo: „S-au triplat spagile”

Alex Plingu este unul dintre supravietuitorii tragediei din clubul Colectiv. La un an si aproape trei luni de la tragedia care i-a schimbat definitiv viata, acesta este revoltat de ce s-a intamplat in Clubul Bamboo.

Vestea ca celebrul club bucurestean a ars in totalitate l-a uimit pe supravietuitorul din Colectiv si a scris un mesaj pe pagina sa de socializare. Acesta este indignat de ce s-a intamplat, mai ales ca viceprimarul sectorului 2 a anuntat ca nu a existat autorizatie de functionare pentru Clubul Bamboo. Citeste mai mult AICI.

„80% din localurile din Romania functioneaza fara autorizatie. Iar de la Colectiv s-au triplat spagile. Cireasa de pe tort este atunci cand se mai si voteaza lege referitore la abuz in servicui si gratierii”.

Intr-un interviu acordat pentru HUFF.RO, Alex a vorbit despre ce experienta traumatizanta din seara de 30 octombrie 2015.

„Venea flacara de sus si fiind mai inalt, mi-am pus mana la fata, ca am o problema cu fata. Mainile si fata sunt oglinda omului. Cred ca din reflex am pus mana sa ma feresc la fata si fiind aplecat a cazut o bucata mare de burete fix pe spate. Daca ieseam civilizat si linistiti, fara sa ne panicam, era ok. De la adrenalina nu simti. Din cauza unora care s-au panicat au murit multi.”, a povestit Alex.

Alex Plingu a mai povestit ca, desi era ranit si simtea cum ii cade pielea de pe mana, nu s-a inghesuit sa mearga spre ambulanta. Se uita in jur si vedea ca sunt multi altii intr-o situatie mult mai grava si au nevoie sa ajunga mult mai repede decat el la spital. Amintirile din acea seara nu o sa dispara niciodata.

Alex Plingu a vazut cum mor oamenii din jurul sau

„Eram in Ambulanta, am intrat in a saptea, mi-era… imi cadea pielea. Mi-am dat tricoul jos cu jumatate din piele si stateam si imi spuneam: nu ma doare, sunt bine, e soare, e cald. Imi minteam creierul. Apoi imi exploda capul de durere. Si abia cand m-au fortat am intrat, ii lasam pe altii mai grav. Era un tip pe scaun, asistenta m-a vazut mai ok, cu moralul ridicat. Tipa din Ambulantă mi-a zis: ajut-ma!

Asistenta imi spunea: tine-l pe el si eu am grija de ea. Si tipa zicea mereu: vad o lumina alba, mi-e rece, nu mai pot! Repeta incontinuu! Asistenta striga la ea: o sa poti! O sa fie bine! Traiesti! Iti promit! Si a murit! Baiatul il tineam si ii spuneam: mai avem putin! O sa ajungem! Cand am ajuns in spital, primul lucru pe care l-am zis: dati-ne ceva de durere! Ne-au dat, am inceput sa cantam ca era ziua unei fete! Si noi i-am cantat „la multi ani”. Nu stiam ca au murit oameni si noi cantam. Apoi am aflat si ne-am dat seama ca nu e de gluma”.

In aceasta dimineata, Clubul Bamboo a luat foc si a ars in totalitate. Pana in acest moment, este vorba despre 38 de raniti. Una dintre persoane a necesitat intubarea. Reprezentantii ISU au spus ca exista posibilitatea ca sa fi ramas oameni inauntru.

Articole pe aceeasi tema:

Incendiu in clubul Bamboo:Exista informatii ca unele persoane sa nu se fi evacuat

Marturiile tinerilor care au iesit din clubul Bamboo, dupa ce a luat foc: S-a fumat

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top