Connect with us

Revistateo.ro

Oana Roman, reactie virulenta dupa incendiul din Bamboo

Stiri

Oana Roman, reactie virulenta dupa incendiul din Bamboo

Oana Roman a avut o reactie virulenta dupa incendiul din Bamboo. Vedeta a scris pe Facebook ca stie ce se intampla in cluburile din Capitala si ca neregulile nu exista de azi, de ieri, ci de peste 20 de ani.

Clubul preferat al vedetelor din Romania a fost cuprins de flacari azi noapte. Inauntru se aflau asistentele de televiziune Loredana Chivu si Sanziana Buruiana in momentul izbucnirii incendiului. 41 de persoane au fost ranite, iar una este in stare grava.

Evenimentul a revoltat-o pe Oana Roman, care a scris un mesaj cuprinzator despre ce a observat ea ca se intampla in cluburile de la noi.

„Altele sunt cauzele”

„Am mers in cluburi constant peste 20 de ani… s a fumat mereu si niciodata nu a ars vreun local de la țigari. Niciodata! Colectiv nu a ars de la țigari. Nici Bamboo nu a ars de la tigari. Sa fim seriosi. Altele sunt cauzele, probabil artificii… sau scurt circuite.

Hai sa nu ne mai lamentam atât cu totii, in frunte cu bravul Presedinte. Nu se aplica legea antifumat si de aia ard localuri. Legea antifumat, asa cum a foat ea inventata in SUA, si apoi in Europa, are legatura cu SANATATEA, nu cu focul!!!

CITESTE SI: Unul dintre supravietuitorii din Colectiv, despre ce s-a intamplat in clubul Bamboo: „S-au triplat spagile”

Nu s-a interzis fumatul ca sa nu ia foc localuri, ci pentru ca fumatul dauneaza grav sanatatii!!! Si hai sa incetam si cu teoria penibila a conspiratiei ca serviciile dau foc la cluburi si oameni ca sa si vada niste interese…”, a scris vedeta pe Facebook.

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA:

Incendiu in clubul Bamboo. S-a inceput urmarirea penala

Unul dintre supravietuitorii din Colectiv, despre ce s-a intamplat in clubul Bamboo: „S-au triplat spagile”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top