Connect with us

Revistateo.ro

Geri Helliwell a nascut

Stiri

Geri Halliwell a nascut

Geri Halliwell, casatorita Horner, a adus pe lume un copil. Fosta membra a celebrei trupei Spice Girls a devenit mamica, scrie mirror.co.uk.

Starul trupei Spice Girls si sotul ei, Christian Horner, vor fi extrem de ocupati in urmatoarea perioada. Geri a nascut pentru prima oara in aceasta dimineata.

E baiat!

Cantareata in varsta de 44 de ani si-a anuntat fanii pe Twitter: „Eu si Christian suntem incantati sa va spunem ca am devenit parintii unui baietel”.

Vedeta a dezvaluit abia in luna octombrie a anului trecut ca este insarcinata. Cuplul nu a declarat pana la aceasta ora ce nume a ales pentru baietelul lor.

Trupa britanica Spice Girls a facut furori in anii ’90 nu doar in Marea Britanie, ci in intreaga lume. Formatia a fost formata din Geri Halliwell, Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton si Melanie Chisholm. In 1996, grupul muzical a semnat un contract cu Virginia Records lansandu-si propriul single, cel cu care a dat lovitura: „Wannabe”.

Trupa Spice Girls a vandut peste 55 de milioane de discuri in intreaga lume cu doar trei albume. Geri Halliwell s-a retras din trupa inainte de lansarea celui de-al treilea album.

CITESTE SI: A nascut Anahi Puente

Revista „Top of The Pops Magazine” le-a dat cate o porecla fiecarei fete din Spice Girls. Ele au devenit Scary, Baby, Ginger, Posh si Sporty.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top